| mODIN a întrebat:

Intrebare pentru toti Rockerii! Marilyn Manson e poser sau nu?

12 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Nu mă interesează, tot aiurea mi se pare. Prefer să ascult o trupă considerată de poseri, dar care îmi place, decât una considerată "muzica adevarata" dar care mă dezgustă. Ce atâtea clasificări și etichetări, că e poser, că nu e poser și alte rahaturi? E prea mult. Dacă îți place, asculți. Nu, nu asculți. End of the story.

Răspuns utilizator avertizat
| FadetoBlack a răspuns:

De unde îţi veni ideea că e poser?

| anonim_4396 a răspuns (pentru FadetoBlack):

Probabil că l-au asociat cu un fel de Lady Gaga a rock-ului, prin toată vestimentația bizară și machiajul. S-au gândit că vrea să iasă în evidență prin asta, cum face și ea.

| FadetoBlack a răspuns (pentru anonim_4396):

Aşa mă gândeam şi eu.

| RockNbeer a răspuns:

Zi cum vrei, mie nu-mi place.

| TheLordofSalem a răspuns:

Mie imi place. Si muzica lui si ca aspect fizic. Videoclipurile sale probabil par cel putin bizare pentru unii. Eu il apreciez pentru tot ceea ce face. Pe langa asta omul este un regizor si un pictor desavarsit. Chiar nu ma intereseaza ce spun altii. Nu sunt un fan inrait, dar ascult cu placere muzica lui.

| KristalPop a răspuns:

Nu cred că e.
Dar tot nu-mi place tipul, fizic vorbind.
Muzica lui e destul de bună, însă aspectul sau vieoclipurile... de toată jena.
Ce mi-a plăcut a fost melodia "Sweet Dreams (Are Made Of This)".
Cu machiajul şi toate chestiile astea...
exagerează.
Marilyn Manson e mult prea psihopat pentru gusturile mele.
A fost şi el bun la vreamea lui.

Răspuns utilizator avertizat
| LanaSpectrum a răspuns:

Ca aspect. Piesele nu-s rele, dar videoclipurile sunt tampite. Rau. Dar nu conteaza, daca iti place, iti place oricum.

| Høst a răspuns:

Nu știu dacă e poser sau nu. Oricum, eu tot plictisitor și penibil îl consider.

| Iru08 a răspuns:

S-au auzit multe zvonuri de genul, este foarte probabil, avand in vedere ca sufera de sado-masochism. Acum nu stiu sigur, dar in proportie de 90 %, da.

Întrebări similare