| Flaviu_Lapusan_1997 a întrebat:

Intrebare rapida dau funda : de pe ce site pot downloada muzica mp3 noua (nu youtube) si ceva melodii noi vechi rock pop dubstep dance, orice da nu manele. preferabil cand le pun pe telefon sa imi arate imaginea albumului sau cantaretului. timp pana la 21:00.

Răspuns Câştigător
| ShadeAdda a răspuns:

Stii ca nu putem sa raspundem la aceastaintrebare deoarece ar insemna sa incurajam pirateria virtuala, nu? XD Cauta si o sa gasesti, crede-mawinking Dar iti spun sigur ca nu ai cum sa gasesti seturi intregi de melodii la care sa-ti arate imaginea albumului/cantaretului pe telefon. E noroc chior atunci cand gasesti una astfel. Iti sugerez sa te rezumi doar la a le cauta asa cum sunt.

| Flaviu_Lapusan_1997 explică (pentru ShadeAdda):

Ok mersi si nu ii piraterie daca iau de pe youtube deoarece daca ar fi nu ar exista programul youtube downloader dar de pe ale siteuri is de acord ca asa ii happy mersi oricum

| ShadeAdda a răspuns (pentru Flaviu_Lapusan_1997):

De pe Youtube intr-adevar nu e, dar tu ai intrebat despre alte site-uriwinking Npc bafta la cautat ^_^

| Flaviu_Lapusan_1997 explică (pentru ShadeAdda):

Am gasit pe file.list... eu voiam din alea cu imagine ca si cand le cumperi da no... happy o sa iti dau tie funda pentru ca esti o persoana corectawinking

| ShadeAdda a răspuns (pentru Flaviu_Lapusan_1997):

Multumesc pentru funda si ma bucur ca ai gasit (in mare parte) ceea ce cautai. ^_^

4 răspunsuri: