Pur si simplu, nu sunt chiar cine stie ce. Vreau sa zic, eu nu am nimic cu tiganii, dar manelele nu au acel ceva care sa te faca sa te simti bine. Mai ales ca mie mi se pare ca aia care le canta nici nu au voce prea buna...
Dar in fine, gusturile nu se discuta. Asta e clar. Nu cred ca toti o inghit pe Gaga sau pe altii, asa ca de ce sa facem atata haz din asta? (Sincer mai ascult din cand in cand si manele)
Ma scarbesc si rromi si manelele lor,puteti sa ma faceti rasist cat vreti dar asa este,nu ai suport nici pe ei nici porcaria aia care vrea sa se numeasca muzica, explicati-mi si mie cum dracu poti include intr-o melodie un vers ca "pe la spate", mi se pare culmea prostiei asa ceva
P-u ca in toate cintecele e acelasi tip de melodie,aceiasi tema,adica bani, dusmani, iubire.Si manelistii copie melodiile de la alte cintece.si nu-mi mai plac deoarece fac videoclipuri eftine in care misca numai fundurile fetelor.manelele sunt aiurea
Deorece promoveaza incultura
Au acelasi teme, iar mie nu mi se pare ca te poti regasi intr-o manea.
Manele sunt specifice tiganilor si DA, am devenit cam rasista in ultimul timp.
Eu una m-am saturat sa vad tarani analfabeti, inculti care se cred "valorosi "
Si raspunsul la fel: manelele sunt o combinatie de muzica populara+muzica tiganeasca(nu ca as avea ceva cu tiganii...) si din aceasta combinatie nu iese NIMIC bun!
Pt ca genul asta de muzica tampeste lumea.De fapt ce iti transmit manelele? Apare unu gras,cu un lant pana la calcai, langa un Mercedes si incepe sa isi numere banii si sa danseze ca o maimuta, sa jeleasca si sa vb de dusmani...cam asa sunt toate[nu ca as asculta, dar e imposibil sa nu auzi in autobuz pe cate unu care isi da tel la maxim]. Uite-te si u la persoanele care asculta asa ceva si la cele care nu asculta si fa diferenta
Nu toti urasc manele asa ca daca tie iti plac manele nu ar treubui sa-ti fie rusine sa asculti.si mie imi plac UNELE MANELE DAR NU TOTE cateva dar asta nu inseamna ca sunt ''cocalara'' cum spunt toti ca cine asculta manele sunt "cocalari":d
Poi e logik! nu e genu` de muzica care ne linisteste... nu inseamna ca daca ala sa aia asculta manele trebuie` sa askulti sh uh, trebuie` sa gasesti genu de muzica care te karakterizeaza...
Gusturile nu se discuta.Fiecare asculta ce'i place si ce vrea.Nu am nimic cu manelele, nu am ascultat in viata mea, nu am avut contacte cu genu' asta de muzica.