anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iron Maiden sau Queen? De ce?

24 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Queen, din cauza anilor lor de progresiv și psihedelic din primele albume.
http://www.youtube.com/watch?v=4xmsXqgHHEI

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

E cam mare distanta de la Iron Maiden.Eu totusi aleg Queen.

| CautNume a răspuns:

Queen, nimeni nu se poate compara cu ei.

| Konata a răspuns:

Queen, deoarece, in anii lor de aur au fost regii muzicii rock. Au fost niste staruri fantastice! Au facut niste melodii foarte frumoase si pentru ca a fost o trupa din anii '70 si 80'. Canta si in prezent dar fara Freddie Mercury care a murit din pacate sad. Melodia mea preferata este ''I Want To Break Free''

| FadetoBlack a răspuns:

Dacă aş putea alege, aş alege. dar chiar nu pot.
Queen, au melodii geniale, dar Iron Maiden nu se lasă mă prejos.

| Purgatoriu a răspuns:

Iron Maiden. Imi plac copertele albumelor, desenele si stilul lor specific si inconfundabil in materie de asa ceva. Pe mine m-au inspirat mai mereu. Melodiile sunt energice si te fac sa te dai pe headbang lol. Dupa ce ii ascult pe ei trebuie sa ascult si cateva melodii de la Trooper.laughing
Si ca random fact, cu ajutorul lor am renuntat la lumina de noapte cand aveam 11 anilaughing

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Iron Maiden, ca-i mai heavy, si e metal, pana la urma.Nu ca nu mi-ar placea si Queen la fel de mult.

| KristalPop a răspuns:

Iron Maiden, îmi plac mai multe melodii de la ei.

| Delicacy a răspuns:

Iron Maiden! De ce? De asta:
https://www.youtube.com/watch?v=WbSxzqA8QrA
Au nişte solo-uri incredibile...

| TheStory a răspuns:

Iron Maiden.
Bineinteles toti vor alege Queen, ca e cea mai tare trupa de rock a tuturor timpurilor si ca Mercury a avut o voce de neegalat.
Mai sunt trupe si voci bune chiar daca nu sunt la fel de populare, da o sansa si celorlalti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iron Maiden. Este o trupa pur si simplu geniala. \m/

| fadnox a răspuns:

Pai de la Queen la IM e totusi o distanta...
bineinteles ca mult mai populari sunt cei de la Queen si probabil multi i-ar alege pe ei si este de amintit talentul si valoarea lui Fred Mercury http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ, dar nici cei de la Iron Maiden nu sunt mai prejos http://www.youtube.com/watch?v=cOVzXYEU3Bk
sincer, nu prea pot alege...

| CannbalCorpse a răspuns:

Sincer nu as putea alege amandoua sunt printre trupele mele preferate.

| NuMaContrazice a răspuns:

Queen, si vizualizarile de pe youtube dovedesc asta, si oamenii, pentru ca multi prefera trupa queen pentru melodiile mai "linistite", si dupa parerea mea Freddie Mercury a fost printre cei mai buni cantreti, dar si Iron Maiden imi place:d

| Vans a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Ţie vizualizările îţi dovedesc dacă o trupă e bună?

| NuMaContrazice a răspuns (pentru Vans):

Nu, dar asta insemna ca sunt mai cautati pe youtube de oameni decat Iron Maiden, si probabil lumea cumpara mai multe albume de la Queen, din moment ce sunt mai cunoscuti.+ ca am zis ca il consider pe Freddie Mercury unul dintre cei mai buni cantareti.

| MetalForever a răspuns:

De multe ori vad intrebari de genul pe TPU, pot spune ca sunt idioate.
Sunt 2 genuri diferite...etc.
Iron Maiden.

| adinaiuliana a răspuns:

Queen pentru ca imi plac melodii lor.

| LifeEternal a răspuns:

Chiar nu ai cum sa alegiwinking

| sjgdhsa a răspuns:

Iron maiden

| alexjeff a răspuns:

Queen deuarece esti unul dintr-e cei mai best the best si el a inventat fraza "we are the champions"

| BrokenArrow a răspuns (pentru alexjeff):

raised eyebrows De ce vorbesti de o formatie la persoana a 3a, singular...si la masculin?
Ma tem ca nivelul de cocalarism din raspunsul asta e prea ridicat.

| alexjeff a răspuns (pentru BrokenArrow):

Si tu ce te tot baga in treaba mea tu nu iti dai seama ca am gresit si eu.Trebuie sa ma iei pe mine cu cocalarisme. Daca ai vreo treaba cu mine intoarcete de unde ai venit.

| Lethargica a răspuns:

Imi plac mai mult Iron Maiden. De la Queen nu ascult decat 2-3 melodii.