Hmmmmmmmm...greu... nu-i fumos sa umbli si cu una si cu alta asa ca cel mai bine ar fi sa iei o decizie: care-i mai deschisa cu tine, mai frumoasa, are un cerc de prieteni foarte larg sau este mai timida(depinde cum iti place), care nu povesteste la toti prietenii ei ce ati facut voi la film sau de craciun sau intr-o seara cand ati fost solo. trebuie sa gandesti. bye bye sper ca ti-am fost de ajutor
Ce poti sa facii`? incearca sa le cunosti mai bine pe amandoua si sa vezi calitatile si defectele lor`...amandoua te plac?
Mai bine ai ramene cu cea care esti acum, ca sa nu se supere nimeni, iar pe cealalta.hmm...zi-i ca e draguta dar atat.Si cred ca daca vei ramane cu cea de acum, poate o sa iti placa si mai mult de ea dupa si daca o parasesti mai tarziu iti va parea rau.
Ai grija de tine
Trebuie sa o alegi pe cea cu care esti compatibil. La baza unei relatii armonioase se afla similitudinea. Te atrage ceea ce iti seamana. Trebuie sa aveti aceleasi credinte si valori. Asta e fundamental intr-o relatie. Sexul cade pe planul secund, desi este destul de important si el.
Sunt bogdanescucatalin sau loveguru vreau sa-mi dati id voastre sa mai vb cu voi pliz. mersi
anonim_4396 întreabă: