Da normal mai ales cand imi bate vecinu de sus in teava sau coboara la mine si imi zice ca, cheama politia! nehh cine il baga in seama! muzica e viata mea! fundita?
La ce te referi?
Daca imi place sa ascult muzica,, tare" (la maxim)
Sau daca imi place sa ascult muzica pe care eu o consider tare?(misto)
Iti raspund la amandoua.Imi place sa ascult rock.Deci da, imi place foarte mult sa ascult muzica la maxim
Si eu rock-ul, consider ca este muzica,, tare" :X
Nu imi place sa ascult muzica tare. Îmi place sa ascult muzica, sa traiesc o melodie cand o ascult este lucrul care ma elibereaza de stres si ma face sa ma simt liber.
Daca iti zic ca am 2 subwoofere ambele de cate 250W de imi baraie toata casa, daca pun o rama pe perete in 5 secunde cade si se sparge sticla, atunci ma crezi ca nu pot sa stau fara muzica data tare?
Si faza tare este ca dintre vecini, cei de deasupra si de desub asculta si ei muzica tare, deci nu-i deranjez, iar cei din lateral s-au saturat sa tot vina la mine si sa imi zica sa dau mai incet.
Muzica tare si bassul la maxim
DA! Bineinteles ca da.Am noroc ca vecinii mei nu prea au treaba cu muzica...cu toate ca ma mir, la cei 800 de watii care ii am in casa, si mai ales ca ascult foarte multa muzica Dubstep, teste de basii si hip hop de genul lui Drama si Gucci :)) :D Uite aici sa intelgi de ce ma mir:http://www.youtube.com/watch?v=ks0P1u6-OUY
SweetSacrifice întreabă: