În caz că va avea, eu şi alte sute de utilizatori TPU ( în special "satanişti" ) ne-am pregătit. Avem antimateria în curtea din spate, într-o magazie. Avem de asemenea şi ceva arme nucleare. O să iasă cu artificii...
Amuzant raspuns...
Nu mai ramane nimic din el) nici din scena ...si poate nimerim si ceva fani sa scapam lumea de ei
Un sfert de gram de antimaterie ar fi de ajuns. S-ar putea din pacate să ştergem oraşul care va găzdui concertul de pe hartă. Poate şi oraşele din jur...
Daca are bucura-te de el doar pentru primele 15 minute....si pregateste-te sa vezi pentru prima oara un cadavru. have fun
Hai ma nu mai fiti nesimtiti...Ce dra*u? Sunteti chiar prosti.Isi face impresie rea despre tara asta.Am crezut ca sunteti altfel! Pana si eu am ajuns sa urasc tara in care traiesc! RASISTILOR!
Nu am auzit ca Jutin Biberon sa fi venit in Romania pana acum, dar daca vrei sa vezi un concert mai „..." Vine Lady Gaga, vara asta in iulie sau august daca vrei sa iei bilete nu cred ca pai sa cumperi , in ultimul concrt al ei, biletele s-au vandut in mai putin de 1 min.PS : La BUCURESTI
Nu stiu daca Biberon v-a avea vreun concert in Romania, Dar stiu sgur ca Lady GAga vine vara asta la noi pentru un concert (La Bucurestu ) Bafta...
Buna! Wikipedia spune ca va avea concert pe 5 mai 2013 in Bucuresti pe Stadionul Steaua in cadrul turneului de promovare al albumului "BELIEVE" dar este cam greu de crezut din moment ce mai este o luna si nu e niciun afis iar site-urile romanesti nu zic nimic despre asta. Daca mai vrei sa stii ceva despre Justin, sunt experta
Trebuia sa vina in 2011, dar s-a anulat, insa vine in Romania, in 2013, in primavara, eu merg
Ce naiba aveţi mă cu el? Vă e ciudă că el e faimos, şi voi nu? Ţipa gelozia din voi! Haters gonna hate, potatoes gonna potate! Şi da, pe 17 martie, la Arena Naţională JV va susţine un concert
Sa ghicesc, esti directioner?
Nu stiu ca de multe ori sa promis ca vine si s-au amanat concertele acum se spune ca va veni... daca da voi fi si eu acolo
Natyyyyy întreabă: