| RockaruL a întrebat:

Justin Bieber e de fapt un mos de 51 de ani! http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70 Credeti ca e reala? Eu ma rog sa fie reala!

Răspuns Câştigător
| ๔ღILoVeRaPღ๔ a răspuns:

Nu este reala dar el tot pedofil erolling on the floor

7 răspunsuri:
| Someonelikeyou a răspuns:

Nu este reala povestea asta cum ca Justin Bieber are 51 de ani.etc.etc.
Toata chestia aceea e facuta in photoshop.cine se pricepe sa faca astfel de modificari in photoshop o sa ii iasa ce i`a iesit omului acela.asa ca numai credeti prostii din astea.winking:*

| Nik a răspuns:

Da este adevarat in totalitate dar ai uitat sa mentionezi ca mosu ala mai e si prefofillaughing

| Angiutssa a răspuns:

Fumata.A mai fost abordat subiectul.Du-te si culca-te.

| Angiutssa a răspuns:

Vaaaai! Nu trebuia.iti multumesc pentru. stupid si nefolositor.Ma scuzi ca nu am sustinut sus si tare ceea ce voiai tu sa auzi si mi-am spus punctul de vedere.

| Angiutssa a răspuns:

Te rog,termina, rosesc blushing.Nu trebuia sa te obosesti, dar iti multumesc pentru ca mi-ai dat inca o data stupid si nefolositor.

| Angiutssa a răspuns:

Pe bune, sper ca realizezi ca eu pot continua asa pana la nesfarsit, ca nu ma afecteaza cu nimic.Mai bine spune-mi pur si simplu ce nu ti-a convenit la raspunsul meu, deoarece cred ca putem avea o discutie civilizata.

| Angiutssa a răspuns:

Hai ca am inteles.nu trebuie sa te scuzi.Nu poti/nu stii/ti-e frica sa-ti spui punctul de vedere, sa-i explici si mediocrei de mine ce a fost in mintea ta cand ai pus aceasta intrebare care abunda de relevanta.