| Bombonikaaa a întrebat:

Justin bieber e um mos d 51 de ani?
Spuneti-mi si mie ca sunt confuza
funditaaa

Răspuns Câştigător
| MyWorld a răspuns:

1.asta: http://www.youtube.com/watch?v=86mH8r7VV9s este o minciuna mare cat casa! De fapt nici nu a fost facuta pentru ca cineva sa creda in ea...
2. Emisiunea asta (sau ce-o fi ea) http://www.youtube.com/watch?v=86mH8r7VV9s este un fel de cronica carcotasilor in varianta americana. Deci totul este fals;
3. Poza aia in care masca i sa dezlipit de fata este facuta in photoshop;
4. Mosu ala care cica canta face playback pentru ca : a)daca ai observat, atunci cand inregistrezi ceva se aude un zgomot de fundal, iar aici nu se aude nimic in afara de vocea lui justin, deci e clar ca a fost intrgistrata intr-un studio, loc unde bosorogul ala nu avea cum sa intre :D; b) ala sincronizat cu inregistrarea, si daca te uiti atent de mai multe ori poti observa asta
5. Arata acolo poza lui de absolvire din clasa a VIII-a cred si de atunci au trecut 2 ani, el s-a mai schimbat un pic la fata de atunci
6. I s-a schimbat vocea si s-a mai inaltat in parcursul acestui an in care a devenit cel mai popular copil din lume, dar probabil si cel mai urat;
P. S.:Ar trebui sa vezi filmuletul de pe YouTube de cateva ori inainte sa citesti toate astea:D

24 răspunsuri:
| gabygaby199 a răspuns:

Logic ca nu e...nai vazut videoclipurile.fratelaughingbig grine doar un tip dragut care are talenttongue

| INSOLINYO a răspuns:

NU, NU ESTE. Lol doamne, arata el a 51 de ani?
Nici cu creme/miracole nu poti sa arati ca un adolescent la acea varsta.

| 54ndy a răspuns:

Este un mucos de 16 ani, cântăreţ canadian parcă.

| Lavy_5428 a răspuns:

Sall. Nu stai linistit/a... Ce te-a facut sa crezi asta?laughing

| Ionut_7740 a răspuns:

E falsa informatia aceasta. Desi nu il suport pe Bieber asta, daca te referi la filmuletul de pe youtube, este facut pentru a-i pata imaginea. e un tanar. in niciun caz mos

| Frumusika24 a răspuns:

Nu e, e o minciuna!

| InOmniaParatus a răspuns:

Ahhh... ce vache ii asta

Nu normal ca Justin bieber nu e un mos de 51 de ani.Parca in videoclip spunea ca e si pedofil...

E un handicapat care nu are altceva de facut decat sa cante Baby...baby

| mihaelabr a răspuns:

rolling on the floor e doar o gluma. nu e un mos
e un mop prost rolling on the floor

| DakotaRoyse a răspuns:

Din păcate e doar un copil răsfăţat, iar faza cu moşu' ăla e o glumă.

| Lluvia a răspuns:

Nu e adevarat mai straight face
astea sunt inventate pentru a-l denigra pe el
e doar un pusti de 15-16 ani cu niste vise care i s-au implinit
e talentat si multi sunt invidiosi de asta atata barfa
dar oricum cu siguranta lui nu-i pasa de ce se zice despre el
stie ca are talent si asta e de ajuns
are bani, are faima, majoritatea adolescentelor sunt indragostite de el. visul oricarui pusti de varsta lui
deci nu te mai lua dp barfe din astea oh go on
sunt doar pentru publicitate negativa oh go on
dar ei raman cu invidia iar el cu fanii :X

| Nicoleta a răspuns:

Nu.
Filmuletul a fost doar o farsa adresata fanelor JB

| тøхх a răspuns:

Ce?
Daca este un mos de 51 de ani?
Cine te-a mintit?
Are 16 ani si este un cantaret.
Uite o melodie cu el :
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Nu te speria, nu este adevarat videoul acela, sau ce ai citit! Eu am vazut un video, dar oamenii de la emisiunea aceea fac si parodii! Nu este adevarat! Justin este un tanar de 16 ani (precizez ca este adevarat, este gay). Nu este adevarat nu este un mos de 51 de anilaughingrolling on the floor! Si eu m-am speriat, dar maicamea s-a uitat la video si a inceput sa rada si a zis ca e parodie, si taicamiu la fel. (lor nu le place justin:-&) mie imi place...Eram nebuna dupa el, dar acum m-am potolit! Acum sunt nebuna dupa alt cinevalaughing In fine revenim la subisct... Justin nu este un mos de 51 de ani!

| xXBernaXx a răspuns:

NU.Ai vazut filmuletul depe youtube? Unde zicea ca Justin n ue adevarat si ca de fapt e un mos de 51 de ani.Nu este adevarat, iar acel om a ajuns dupa grati din cauza acelei minciuni. Sper c ate-am ajutat. daca da, funda.big grin

| PicSiPoc08 a răspuns:

buna Lol NU

| KimK a răspuns:

Nu laughing com poti sa crezi asa ceva? fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur.ca nu chiar daca nu sunt fana justin nu e adevarat.
E doar imaginatia presei ca sa isi vanda ziarele, revistele
Sau a inventat cineva chestia asta.

| aktlk a răspuns:

Nu are 51 de ani, uite detalii despre el, este un pustan. http://ro.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber

| BuggsBunny a răspuns:

Daa maa doar acum aflii?straight face

| Moncherie a răspuns:

Nu, nu e un mos... Oamenii doar fac haz de el. Stai linistita ca tot adolescent e, daca era mos cum il fotografiau la bustu gol?
Nu te speria ca JB are 16 ani asa ca nu e mos.

| Cher22 a răspuns:

Am vazut si eu filmuletul pe you tube ( daca tu de acolo sti daca nu uite http://www.youtube.com/watch?v=Gfosv2aB844 )
si eu sunt putin confuza ar putea sa nu fie adevarat poate 'mosul ' acela vroia doar putina faima sau ar putea fi adevarat deoare ce orcine isi poate face operati estecice!
I don't know!
Funda?

| shadowbody a răspuns:

Nu este mos. aia e un fake de pe youtube( ce as fi vrut sa fie reala)nu il sufar pe JB, dar gusturile nu se discuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello normal ce e un mos serios am motive intemiate sa cred asta pe bunestraight face

| wendy434 a răspuns:

Mai cum sa fie justin bieber o mumie de 51 de ani

Întrebări similare