| Aleeka a întrebat:

Justin Bieber este cu Selena Gomez?!?!

Răspuns Câştigător
| glitt3r a răspuns:

Nuu! Doar am auzit ca ii place Selenei de el. Atata tot.

283 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca da deoarece selena este super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o mare tampenie, el e un mare rasfatat, cui ii pasa daca e cu ea sau nu, conteaza ce scrieti voi aici nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu's ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall. DA sunt, se tin de maina pe strada, se saruta, si pe facebook-ul lui are si o poza in care se saruta cu justinhappyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O saluti pe selena gomez ii spui ca o rog sa-mi spune culoarea ei preferata si ce parere are de imbracaminte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu se stie sigur, da nu va mai dati voi cu parerea, ca nu e treaba noastra! Daca ar fi impreuna ar fi $oopeR. Ei sunt vedetele mele preferate, asa ca va rog frumos sa nu ii mai insultati! Ei doi se potrivesc ca duoa picaturi de apa, chiar daca este o diferenta a anilor! Asta nu conteaza, daca ei se iubesck si se plac, e treaba lor, noi ar trebui sa ii sustinem, nu se na dam ca parerea asa de aspru. Daca pe voi v-ar insulta sau ar spune lucruri rele despre voi cum v-ati simti? GANDITI-VA, si ei sunt fiinte umane, numai ca ei sunt mai populari, si ar trebuie sa ii respectam totusi mai mult!

| elena_1351 a răspuns:

De unde ai mai auzit-o si pe asta? Poate amici nu zic ca unu e mai mare si altu mai mic cum zicea cineva mai jos pentru ca nu are legatura. E adevarat ca sunt simpatici insa nu-s impreuna si chiar daca ar fi asa crezi ca cei din soubbiz nu ar sti? ei vaneaza vdetele si le publica si cele mai banale chiesti din viata lor dupa mine nu sunt impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu da ptc sau sarutat insistent intr-o poza si au petrecut noaptea dintre ani sarutandu-se pe margine unei piscine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| CurubeuInAlbSiNegru a răspuns:

Justin bieber si selena gomez. s-ar putea spune ca sunt oficial impreuna. http://www.mtv.ro/......rie-foto/1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt doar prietenisi in pleus Justin are 16 ani iar selena are 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ie tare daca sunt in preuna is dracuti in preuna mai ales selena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt impreuna. pentru ca a dat el un interviu in care a zis ca da sunt impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este cu selena gomez desi e diferenta de varsta cauta pe internet poza cu ei vei gasi sarutandu-se

| vallentina123 a răspuns:

Bai frate exista google documentativa laughing
justin bieber este cu selena tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai justin nu exista ce nu intelegi scrie pe google justin bieber nu exista si vazi filmu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sunt impreuna.

| dny774 a răspuns:

Justin biber e cu selena gomez un cuplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt impreuna. De revelion au fost surprinsi in momente de amor
I ntrati pe www.emilytedy.blogspot.com daca vreti sa stiti mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poate si formeaza un cuplu perfect si pentru. fenele lui sa stiti ca el nu va va uita niciodata doar voi l-ati facut faimos voi lati adus in top...:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt in preuna Justin face 17 si selena face 19 si atata tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca justin bieber este cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le sta foarte bine inpmreunawinking. Imi place mult deei 2 :X::X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles eu au fost anul trecut dar acum nu mai stiu in fine vezi si tu pe site-uri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

So ****

| Florinaa14 a răspuns:

Da am citit intr-o revista ca sunt impreuna stiu ca e ciudat dar da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...sunt!
peste tot pe internet scrie ca selena si justin si-au petrecut Revelionul impreuna...si apar din ce in ce mai multe poze cu ei...si mai sunt si poze u ei sarutande-se

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca este iubita lui JUSTIN.

Întrebări similare