anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Kesha- die young. Ce credeti? Eu iubesc melodia in sine, ritmul dar... illuminati? M-a dezamagit.

10 răspunsuri:
| AndradaE a răspuns:

"Illuminati" este ceva ce noi nu stim sigur, dar uneori vedetele dau semne care deranjeaza. Daca ar fi sa ne gandim doar la asta, nu am mai asculta muzica deloc. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndradaE):

Da, asa e, dar melodia aia transmite prin videoclip un mesaj foarte... cum sa zic, inadecvat thinking

| AndradaE a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt multe melodii de acest gen. Toate melodiile au niste "subsoluri" pe care poate nu le realizam. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndradaE):

Da, cam asa ceva.

| Laura a răspuns:

Nu știu melodia, dar trebuie să fii cretin să nu știi cu ce se mănâncă "Illuminati" & iluminismul și să mai și pretinzi că ești dezamăgit.

| AndradaE a răspuns (pentru Laura):

Iluminatii nu tin de iluminism. E cu totul si cu totul altceva. Si da, nu poti fi dezamagit pentru ca ori cat de aiurea te-ai simti ca fan al unei vedete, nu vom putea face nimic. Dezamagire...cred ca e mai mult parere de rau. Mie imi plac anumite vedete, ca persoane, care au recunoscut foarte simplu. De ex. Katy Perry. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Laura):

Illuminati n-au treabă cu iluminismul.
Totuși întrebarea e din categoria: rolling on the floor

| Laura a răspuns (pentru anonim_4396):

Greșeala mea, m-am tâmpit și eu. Dar tot cretin rămâne ăla care a pus întrebarea.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Dood,treaba e serioasa.Eu ma gandeam sa il anunt repede pe Lovendal,ca sa ne fie pavaza impotriva acestei "papusi Illuminati". laughing

No,seriously,melodia e cel putin dubioasa, si la videoclip, si la simboluri, si la versuri, si la orice.Ba chiar...am cateva interpretari scornite de mine.Kesha spargand usa clubului sau ce-o fi acela din video e de fapt Lucifer,deschizand portile Iadului, ca soldatii sai s-aduca napasta si pacat peste lume. Tare sau ce?! Inainte se mai ascundeau chestiile astea, erau mai bine dosite, acum sunt pe fata, lucru care nu te poate lasa decat nedumerit.Plus ca melodia incita si la hedonism din ala penal si "debauchery". Macar acum am aflat si eu ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu Illuminati cand sunt de acord ca oamenii trebuie sa moara de tineri. laughing

Sa te pregatesti cat de curand sa iti dezvaluie Lovendal "marele adevar" din spatele fituicii asteia mainstream.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Laura):

Pastreaza-ti insultele pentru tinewinking