La Directia 5. Mi-a placut la nebunie. Directia 5 e una din trupele mele preferate. Cand am auzit ca vin in Barlad nu puteam sa cred. Ma ciupeam. De obicei lumea trage de mine ca sa merg la un concert sau undeva. Acum am inceput eu sa sun lumea sa mergem. Baietii au fost extraordinari. Tin minte ca ploua cu galeata si eu nu ma dadeam plecat. Cantam ca nebunul impreuna cu ei, vers cu vers. A fost ceva cu adevarat deosebit. Am ramas pana la sfarsit chit ca ploua infernal ( nu in luna lui marte ). Mi-as dori sa merg la un concert Bon Jovi. Dar e greu de crezut ca voi reusi. Totusi am o viata inainte. Cine stie...
Yuhuuu eu am fost la Tokio Hotel in Vienna pe 30.martie.2010::X:X a fost soooooooperrr cooooooooooooollll:X:X credeti-ma! canta 100% live si show-ul a fost magnific.foc,lumini! totul a fost perfect
Am fost la Rock In Rio 2010 in Madrid...doar cu asta pot sa "ma laud". Am fost la mai multe dar...de nevoie
Am auzit ca vine justi bieber inn Romania
la bucuresti
pe 4 septembrie
biletul ar fi cam 150 ron
poate iti place si vrei sa te duci
Rock in Rio Madrid, AC/DC, Miley Cyrus la House Of Blues si mai multe concerte Miley Cyrus in Los Angeles, Much Music Awards 2010(daa se pune ca si concert)
Dyingfetus întreabă: