Pai stii cum e semaforul....cand e rosu n-ai voie sa treci si cand e verde ai voie sa treci si spune ca el are voie sa treaca la petrecere
*Ba
*ia
*mă-ta
*KILL YOURSELF.
Vezi ca esuezi la viata si n-ai nicio treaba.Si nu prea stiu cine-i praf la muzica dintre noi doi, avand in vedere ca prin playlist ai doar dejectii, esti la fel de desteapta ca un cizmar si pe deasupra mai faci si gat.Se pare ca nu faci gat unde trebuie.Nici n-ai habar sa scrii.Si da, verdele e marijuana.Si da, mi-am torturat urechile ascultand melodia. Daca voi sunteti curve virgine si credeti ca totul e asa cum pare (de fapt, matale cam asa esti, dar fie) n-ati invatat nimic de la viata. Apropo, sunt baiat.Nu-ti mai deschide pliscul daca nu esti avizata.
La ce raspunsuri vad pe aici din partea sexului "frumos", nici nu ma mir ca sunt misogin.
Ce frumos visati voi pe acolo? Frumusetea-i complexa si nu include vulgaritate retarda - ca exista si din aia pozitiva! Totusi, nu toate femeile sunt proaste.Doar majoritatea.Valabil si pentru barbati.Ne trebuie un al doilea amendament neaparat.
S-o lasam asa:Nimeni nu-i perfect...
Playlist-ul meu e mult mai bun decat al tau am 63 de melodii si nu-mi da' tu mie lectii de viata ca tu esti praf si pulbere ca tu esti un handicapsat si-un analfabet si am scris bine HANDICAPSAT asa ca nu-mi spune tu mie ca tu copil de 7 ani n-ai cum sa stii asa ca mars in cusca ca n-am chef de prosti
Bre,fato,verdele,in orice constructie semantica (sic!) de genul se refera la ceva verde, numai bun de bagat la paranghelii.Adica Maria Ioana, sau pentru voi, marijuana.Care-i verde, FYI.
Sti ce? ....situl acesta a fost facut. pentru. persoanele care vreau sa afle ceva..nu ca sami vi tuh aici cu raspunsuri de genu.
1.diana12punct nici macar n-are dreptate.
2.Ce-ar fi daca ai invata sa scrii cat de cat corect?
*Stii
*Site-ul
*vor
*sa-mi
*vii
*tu
*genul
*KILL YOURSELF
Si poti intreba pe oricine a mai avut tangente cu lucruri de genul.Verdele e marijuana.
What?
Lumânări parfumate.
Patricia444 întreabă: