| DalyDanyOana a întrebat:

La ce credeti ca se refera crbl in piesa lui noua PETRE..cand spune la refren.ai i ai i e. avem VERDE la petrecere?

Răspuns Câştigător
| ihacoswhy a răspuns:

Pai stii cum e semaforul....cand e rosu n-ai voie sa treci si cand e verde ai voie sa treci si spune ca el are voie sa treaca la petrecere

| Dumnezău a răspuns (pentru ihacoswhy):

Stii ce-mi displace mie cel mai mult? Cand tot felul de piperniciti se vor avizati si isi dau cu parerea fara sa aiba macar habar despre o aluzie. Daca nu stii, mars inapoi in cotet, nu polua!

| ihacoswhy a răspuns (pentru Dumnezău):

Bah avocata poporului...te bagi ca proasta-n seama i-a mai du-te la mata sa-i faci ei figuri asa ca hai jet ca n-am chef de tampiti!

| Dumnezău a răspuns (pentru ihacoswhy):

*Ba
*ia
*mă-ta

*KILL YOURSELF.

Vezi ca esuezi la viata si n-ai nicio treaba.Si nu prea stiu cine-i praf la muzica dintre noi doi, avand in vedere ca prin playlist ai doar dejectii, esti la fel de desteapta ca un cizmar si pe deasupra mai faci si gat.Se pare ca nu faci gat unde trebuie.Nici n-ai habar sa scrii.Si da, verdele e marijuana.Si da, mi-am torturat urechile ascultand melodia. Daca voi sunteti curve virgine si credeti ca totul e asa cum pare (de fapt, matale cam asa esti, dar fie) n-ati invatat nimic de la viata. Apropo, sunt baiat.Nu-ti mai deschide pliscul daca nu esti avizata.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Dumnezău):

La ce raspunsuri vad pe aici din partea sexului "frumos", nici nu ma mir ca sunt misogin.

| Dumnezău a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ce frumos visati voi pe acolo? Frumusetea-i complexa si nu include vulgaritate retarda - ca exista si din aia pozitiva! Totusi, nu toate femeile sunt proaste.Doar majoritatea.Valabil si pentru barbati.Ne trebuie un al doilea amendament neaparat.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Dumnezău):

S-o lasam asa:Nimeni nu-i perfect...

Ma lasi cu morala ta de 2 bani du-te si dati foc acum hai mars ca n-am chef de tine

Playlist-ul meu e mult mai bun decat al tau am 63 de melodii si nu-mi da' tu mie lectii de viata ca tu esti praf si pulbere ca tu esti un handicapsat si-un analfabet si am scris bine HANDICAPSAT asa ca nu-mi spune tu mie ca tu copil de 7 ani n-ai cum sa stii asa ca mars in cusca ca n-am chef de prosti

19 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Bre,fato,verdele,in orice constructie semantica (sic!) de genul se refera la ceva verde, numai bun de bagat la paranghelii.Adica Maria Ioana, sau pentru voi, marijuana.Care-i verde, FYI.

| DalyDanyOana explică (pentru Dumnezău):

Sti ce? ....situl acesta a fost facut. pentru. persoanele care vreau sa afle ceva..nu ca sami vi tuh aici cu raspunsuri de genu.laughing

| CautNume a răspuns (pentru DalyDanyOana):

1.diana12punct nici macar n-are dreptate.
2.Ce-ar fi daca ai invata sa scrii cat de cat corect?

| Dumnezău a răspuns (pentru DalyDanyOana):

*Stii
*Site-ul
*vor
*sa-mi
*vii
*tu
*genul

*KILL YOURSELF

Si poti intreba pe oricine a mai avut tangente cu lucruri de genul.Verdele e marijuana.

Doamne...ce proasta esti se vede ca habar n-ai de muzica

| ihacoswhy a răspuns (pentru CautNume):

Bah desteptul lu' peste i-a zi ce-am grezit ca vad ca cacatii tai de ochi nu prea exista sau ai sarit cateva clase...i-a zi ce-am gresit sunt curioasa sa vad ce perle albe mai scoti si tu

| CautNume a răspuns (pentru ihacoswhy):

Tu esti cea care nu vede bine.Pentru cine scrie ca e comentariul, Einstein? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La aurore boreale.

| DalyDanyOana explică (pentru anonim_4396):

What?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DalyDanyOana):

Lumânări parfumate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cu dublu sens: verde la petrecere, ca la semafor; verde la petrecere, adică iarbă, marijuana, ganja, con, cannabis etc.