"La cine ii place". In fine... revenind la intrebare.Pai amandoi sunt copii si mai au un drum fooarte lung de parcurs. Justinel asta e si sustinut bine din spate dar oricat ar fi niciodata n'o sa ajunga nici macar sa concureze cu cei buni, cu cei mai "vechi". O sa dispara la fel de repede cum a si aparut.De cody inca e foarte mic. Dar pentru un pustiulica de varsta lui are talent si daca o sa il duca si capul si o sa stie sa se pastreze in continuare si sa se faca remarcat, probabil va fi si el undeva si nu ar disparea de tot. Dar nu cred ca va fi nici el un artist(in adevaratul sens al cuvantului). Un artist in momentul de fata e Eminem.Si crede'ma nici codyta si nici justinel nu sa ajunga nici in 10 vieti la macar jumate din performantele si succes lui Eminem . Sper ca te'am ajutat.
Sicer. justin este un fatalau, chiar maenerveaza copilul ala, nici Cody nu e minunat dar pe el il prefer, e mai dragut
Mie pentru ca Justin biberon e un fatalau si mel lui is fara sens si mie imi placea justin biebron da acu il urasc adica ii frumusel da ii plicti in schimb cody ii super dragut cu o voce de inger si oricum el ii cu picioarele pe pamandt nu ca biberon...si eu l-am ascultat pe codyta odata si m-am intragostit de el
Un lucru am de zis:
I LOVE CODY
Justin Bieber a profitat prea mult de faima pe care o avea inainte. Mie sincer imi place mai mult de Cody Simpson fiindca are melodii mult mai faine si nu profita ca Justin de atentia pe care eu ofera fanii lui.
Daaianna întreabă: