| DoDo a întrebat:

La noi in fata blocului s-au adunat niste caini unul am adus eu doi crescuti de bloc doi au venit si lumea zice ca aduce politia la mine la usa dar politia nu vine decat daca am carnet pe ei nu?

6 răspunsuri:
| Good Cat a răspuns:

Politia nu vine nici daca ai nici daca nu ai.
Zic asa doar ca sa te sperie...
Dar pot chema hingherii ceea ce e mai aiurea pentru caini si de aceea te sfatui sa cauti pe cineva si sa ii dai.

Sau ii pot otravi cu mana lor, asa ca ai grija.

| baru a răspuns:

Sigur Nu au de unde sti ca sunt ai tai, Nu-ti mai fa probleme Nu se baga nimenea in problemme de genul acesta Si peurm trebuie dovedit ca sunt ai tai Stai linistit sau linistita Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg foarte bine. Si eu am patit la fel cu cainii si vecinii mi-au zis ca "cheama politia" dar nu au chemat-o n-ai de ce sa-ti faci griji...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine cauta un stapan cat mai repede.
vor sa te sperie cu poitia dar, sa nu sune la hingheri ca o sa tii ia de tot. sau daca tii ia poti sa platesti pentru ei cam 80 lei ca sa ii ei inapoi. dar, trebuie sa promiti acolo ca nu ii mai lasi in fata blocului.winking

| DoDo explică:

Pai caini sunt castrati

| DoDo explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri acei caini sunt castrati toti.mama unei fete mi-a zis asta nu o vrea pe fisa buna cu animalele ea are o familie vai de capul ei famlia lor bate animalele