Lasama sa iti explic,(dar vreau funtitzaa) deci ea poarte perucha, nu e cheala, dar cum iti explici ca ba are cocuri mov, rosii, par lung/scurt, are peruca deoarece ea vrea sa isi uimeasca fanii, prietena mamei mele a fost 3luni in anglia, unde este un centru comercial foarte mare (ca un mall) si acolo a vazut-o pe lady gaga in persoana, fara atatea machiaje si imbracaminte extravaganta, si ea este asa de frumoasa, purta haine normale(blugi si tricou) este tunsa scurt si este blonda(facea si ea cumparaturi ca tot omul) si ce tiam spus eu acum este adevarat, chiar a vazut-o!
Nu poarta peruca
dar are in par mai multe produse decat un magazin de cosmetice.
Yuli10 esti proasta rau da la google si scrie asa imagini lady gaga nemachiata sau orice alte vedete nemachiate. de exemplu miley cyrus sunt foarte urate si da. lady gaga poarta peruca dar ea nu este cheala. lady gaga nu isi suporta parul iar de aceea a vrut ca lumea sa creada ca nu poarta peruca ci ca cu parul care este filmata este parul ei. dar de fapt si de drept ea poarta peruca asa cum poarta si gene false si ea are gene dar isi pune gene false ca, fie mai frumoasa tpata lumea stie ca poarta gene false. si unii dintre oamenii stiu ca lady gaga are peruca. iar mai mult de atat lady gaga este si femeie si barbat ea mai mult face muzica atunci cand este femeie si nu stiu cum dracu e 1 saptamana barbat si o luna femeie parca
Da, ce sa spun>Esti tu Lady Gaga. Voi, astia ar cam trebui sa terminati cu chestia asta ca intra vedetele aici si scriu.Chiar e o chestie prosteasca si fara credibilitate. Ce dracul, ca aia dabea au timp sa se spele pe dinti, dara mita sa mai scrie si aici.Si in legatura cu Lady Gaga, tot ce am de spus e ca fata are probleme mari...Ar cam trebui sa mearga la un psihiatru.
Da, Lady GaGa poarta pruca.Ea ''s-a nascut'' in 2007, inainte de acest an ea canta normal, adica fara haine extravagante si fara peruca, ea are parul natural lung si saten.In anul 2007 a aparul Lady GaGa, adica Stefani, cu haine si coafuri extravagante.Si pentru ca am citit si celelalte raspunsuri, am sa mentionez ca ea este femeie si si-a pus penis fals.
@varicristinamonica sti ca Lady Gaga locuieste in America, nu? In sfarsitul anului 2009 nu a avut turnee in lume decat doar exclusiv in America. Si in plus ai scris,, lasa-ma,, gresit... Se scrie lasa-ma, mai ales cand admiti pentru o fundita. Si apropo! Cauta reportaje! Lady Gaga a spus ca mai bine moare decat sa fie vazuta de fani fara tocuri inalte... Cum iti explici? Poate a incurcat-o prietena mamei tale cu altcineva
Asa e poarta peruca. Dar nu e cheala aia este o chelie falsa ea in realitate este asa de frumoasa blonda parul undulat pana la umeri cate o data poarta si in timpul libier "Badi" dinacela dar nu e cheala fundita
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: