Lady gaga, pentru ca nu se compara si. b canta pentru fete de 13 14 ani si ala ii publicu lui. gaga totusi canta a ajuns in niste topuri, nu ca as fi innebunit da dintre gaga si ala aleg GAGA
Nici unul pentru ca amandoi iau mintile oamenilor mai slabi de inger, si pentru ca melodiile lor sunt c******i comerciale
Lady Gaga nu se compara cu Justin Bieber
JB e mic copil pe langa Lady Gaga.
Lady Gaga pentru ca imi place si e o foarte buna cantareata.
ALALA, spui asta pentru ca tie iti plac baieti, e si logic.
Gaga, deoarece nu suport pe beaver
Si apropopo, gaga canta de vreo 3-4 ani si are inca multi fani, iar justin bieber a durat doar 1 an sau poate 2.
just bieber pentru ca are o voce draguta in plus cu melodia "baby" are mai multe ascultari decat lady gaga cu "bad romance"
LADY GAGA, in ritmul asta va ajunge cea mai tare, iar cu justin bieber am inteles ca din cauza maturitatii isi schimba vocea, nu stiu cat e de adevarat, asa am citit.
LADY GAGA! Recunosc, are niste dereglari in legatura cu felul in care se imbraca, dar are talent! Ea inainte sa fie asa ''diferita'' nu era cunoscuta. A devenit cunoscuta prin stilul ei extravagant. Face asta pentru ca stie ca asta se cere.
Cat despre Justin Bieber... este unu` ajuns pe scena din intamplare care isi da talent de mare cantaret
anonim_4396 întreabă: