Buna. Rihanna la orice ora. Argument: are o voce faina, foloseste ceva mai putin computerul in melodii si in plus lasa impresia unei fiinte mult mai apropiate de realitate, de viata terestra decat restul. Bye.
De ce$ha nu prea imi place... dar preferatele mele sunt Lady Gaga si Rihanna...mai ales Lady Gaga.are un stil aparte, imi place cum se imbraca, cum canta si imi place ca e indiferenta la comentariile celorlalti!
Rihanna are o voce cu mult mai frumoasa decat Ke$ha si de cat Lady Gaga, dar nu imi place deloc cum se imbraca.Lady Gaga are un stil aparte, original, muzica e frumoasa, dar e cam dusa cu pluta.Ke$ha nici macar nu`mi place.Parerea mea.
Rihanna. De ce? Pentru ca. dupa cum stiti cu totii. ea este in industria muzicii de mult mai multi ani decat putipoancele astea noi . care au scos o piesa ...si gata. sunt considerante "cu ureche muzicala" da. cum sa nu :-J. in fine. asat e doar parerea mea. Probabil nu prea conteaza printre alte miliarde de pareri. A good day!
Rihanna pentru ca are voce, si versurile melodiilor sunt misto nu ca si la altii pun si ei trei rime si gata in fine are si ea un stil super si imi place mult pentru ca nu e sarita de pe fix. na sigur nu primesc eu fundita dar ma rog...
Rihanna. Se mentine in industrie de atatia ani, pe cand Lady Gaga si Kesha au scos 2 piese si gata, sunt mari artiste. De fapt, in opinia mea, Lady Gaga s-a facut cunoscuta prin stilul sau excentric in materie de moda, ca-n rest. e jale.
IoanaSanziana întreabă:
Patricia444 întreabă: