| NatashKa a întrebat:

"Limba romaneasca este totdeauna organul prin care neamul mosteneste avutul intelectual si istoric al stramosilor lui."Cine poate explica asta printr-un text micut. Astept raspuns dau funda primului care ma va ajuta. :X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Limba romaneasca este totdeauna organul prin care neamul mosteneste avutul intelectual si istoric al stramosilor lui

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilul nu invata a vorbi corec, el invata a gindi si a simti romineste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, as vrea si eu un raspuns la asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaa! aaaaa! a super!

| xxxlovexxx a răspuns:

Hmmmmmm mie to imi trebu aici o explicare ca nsuhtiu cum sa expliccrying

| Ala97 a răspuns:

Fiecare grup de oameni are o limba care se mosteneste si se duce mai departe.asa cum si tu ai mostenit-o de la mama ta si ea, la randul ei a mostenit-o de la mama ei, care la randul ei a mostenit-o de la strabunica ta si tot asa...prin aceasta limba omul isi exprima sentimentele si tot ce invata dea` lungul timpului.la asta se refera faptul ca, copilul gandeste si simte in limba romana.este logic, deoarece romana este limba materna.
hai ca te-am ajutat destul.am fost fata buna.dar tu stii ca nu ai voie sa iti rezolvi temele pe site? sau nu era o tema, dar erai curioasa ce parere aven noi?

| Ala97 a răspuns:

Fiecare grup de oameni are o limba care se mosteneste si se duce mai departe.asa cum si tu ai mostenit-o de la mama ta si ea, la randul ei a mostenit-o de la mama ei, care la randul ei a mostenit-o de la strabunica ta si tot asa...prin aceasta limba omul isi exprima sentimentele si tot ce invata dea` lungul timpului.la asta se refera faptul ca, copilul gandeste si simte in limba romana.este logic, deoarece romana este limba materna.