| adi4ever a întrebat:

Locul 3 la Eurovisionlove struck...nu ma asteptam... ce parere aveti? Meritam mai mult sau mai putin?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Fantastic, incredibil! applause Am castigat locul 3! thumbs up Bravo, Paula! Bravo, Ovi! applause Au fost fantastici, mai buni decat PERFECTI (mai frumosi, sexosi big grin , relaxati, atragatori...decat in semifinala)! applause Locul 3 pentru Romania este egal cu locul 1 (daca ne numeam Russia sau Germania, eram castigatorii detasati oh go on )! A fost o prestatie super tare! applause dancing

Singurul lucru care imi umbreste fericirea, este faptul ca Germania a iesit pe locul 1 angry , din punctul meu de vedere nu-l merita deloc! shame on you Trebuia sa se claseze in cazul cel mai bun pe locul 5 (si sunt foarte generoasa cand spun asta winking big grin ). Sunt aproape sigura ca victoria Germaniei a fost aranjata, stabilita d'inainte. Pacat! Rusine! shame on you Nu sunt suparata ca suntem pe locul 3, ci din cauza faptului ca Germania s-a clasat inaintea noastra pe nedrept angry (Lena are o piesa bunicica si doar atat! nu e de locul 1, nici de 10 nu e! not listening ), insa Turcii au fost cu adevarat buni, ca si noi, si n-am nimic cu ei, chiar ma bucur ca au iesit in TOP 3 impreuna cu noi! thumbs up
Felicitari, Paula, Ovi, Romania! winking applause Mersi pentru aceasta victorie (eu asa o simt, ca pe o victorie adevarata applause )! rose

P.S. love struck multumiri Moldovei pentru cele 12 puncte (unicile pe care le-am primit in concurs)! rose Scuze ca noi n-am fost la fel de uniti, devotati sad , desi voturile mele personale au fost in primul rand pentru Moldova (nu inteleg cum de i-au iesit doar 10 puncte din partea Romaniei it wasn't me ), apoi Turcia si Ucraina. Mi-e rusine, dar sper ca la anul n-o sa se mai repete. blushing

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Frumos. Cred ca e o pozitie buna dar nu cred ca Germania merita locul 1.

| AvalohAlyn a răspuns:

Si eu cred ca meritam mai mult. Poate un loc 2.Melodia Romaniei e mai buna ca melodia Germaniei cred eu.Nu m-a impresionat piesa Germaniei, meritau altele sa castige. Felicitari Paulei si lui Ovi pentru performanta! A fost un show frumos!

| Andrei Robert a răspuns:

Dupa mine top 3 e format din:
1.Romania --> Paula Seling & Ovi - Playing With Fire http://www.youtube.com/watch?v=xqDnxKGFK1Q
2.Turcia --> Manga - We Could Be The Same http://www.youtube.com/watch?v=Pdw27j_usP0
3.Azerbaijan --> Safura Drip-Drop http://www.youtube.com/watch?v=54qYAw9qtRc
...si nu pentru ca sunt roman ci pentru ca melodiile acestea sunt cele mai tari:D...coloana sonora, versurile, etc:)

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu cred ca este un loc nesperat de bun.

| elena a răspuns:

Este un loc foarte bun si meritul este al Paulei Seling. Felicitari.

| Summer Memories a răspuns:

Eu cred ca meritam mai mult. Daca nu locul 1 macar 2.Nu stiu de ce dar anul acesta au fost niste melodii nu prea grozave, si mie una, Germania nu mi-a placut deloc. Daca ar fi sa fac eu clasamentul ar fi ceva de genul:

1.Romania
2.Franta
3. Danemarca

Si nu pun Romania pe locul 1 pentru ca sunt romanca, ci pentru ca am avut cea mai frumoasa melodie anul acesta.

Parerea mea...

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Romania e cea mai taree! love struck:X Sunt mai mult decat multumita si foarte fericitaaa, mi-a trecut si somnulhee hee Paula si Ovi au facut o treaba foarte buna acolo! love struck

| rebb a răspuns:

A fost destul de bunicica melodia. E un loc bun. In schimb nu mi-a placut deloc Germania cu accentu` enervant a aleia. Belgia ar fi trebuit sa ia totusi locul 1 sau 2.

| ilovemusic a răspuns:

Sunt multumita, dar daca mai primeam 10 puncte luam turcii si eram pe locul 2:X. Dar eu nu consider ca Germania merita locul 1, erau alte melodii mult mai bunebig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult mai mult! Clar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo ce pot sa zic.Ma bucur enorm BRAVO ROMANIA. Germania clar nu merita. Engleza aleia lasă de dorit dar na ce sa facem. Eu eram aproape sigura ca Danemarca va câștiga. Noi locu 3 extrem de bun și am fost la doar 8 puncte de locul 2.Mandra ca sunt romanca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MELODIA germaniei- seamana cu reclama de la "intarzii la premiera" cineva sa o afiseze in continuare! Multuimesc frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romania ar fi trbuit sa ia mult mai mult, dezavantajul nostru a fost ca am votat primi, iar Germania nu a meritat deloc locul1, dar daca ati fost foarte atenti, cand au vb aia in engleza, au recunoscut ca a fost aranjat ca Germania sa ia locul 1 x-( x-( x-(, oricum bravo Paula si Ovi :X:X:X