| TeoPT a întrebat:

LOL :))

http://www.tpu.ro/......l-habar-n/

Eu știam că 95% din copiii între 10 și 15 ani sunt obsedați de muzică de rahat. Dar nu credeam vreodată că prostia lor va atinge o limită atât de mare. Auzi, să acceptăm că Justin Bieber e cel mai tare cântăreț iar Metallica, AC/DC, Freddie Mercury, Elvis, Eminem, 2Pac stau la picioarele lui Justina Beaver. Cât de proastă e fata aia. Dacă eram lângă ea și vedeam ce scria o strângeam de gât și îi dădeam palme în cap până îi ieșea toată muzica de rahat de acolo. Pentru cei care ați ratat distracția, citiți și vă minunați.

Auzi, Beaver e cel mai tare și Metallica e de rahat. Doamne!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, e arhicunoscuta intrebarea. Stii, ajung sa cred ca acel utilizator si-a facut la misto contul si a pus intrebarile ca sa ne provoace pe noi si sa ajunga celebra (pai unii s-ar târî in noroi pentru asta). Lasa, n-are nimic, am ras cu lacrimi cand a zis ca 2Pac e naspa ca injura, eu sunt emo ca ascult rock, noi suntem afoni si ca marii artisti sunt la picioarele unui baietel puber cu voce modificata cu stanga s.a.m.d.
Si mai era una care se straduia sa ne convinga de maiestria lui Bieber, ne dadea melodii si abera ceva pe acolo (oricum, cine a stat sa-i citeasca toate ineptiile). Si cred ca ala e tot un cont de-al ei.
Dar...si eu am ramas cam asa : O.O cand am vazut comparatiile deplasate. Numai in cap imi venea sa ii dau. Sa speram ca va creste si va intelege ca e ridicola. Hai, hai, nu imi spune ca tu ai ascultat rock dintotdeauna. Si nici eu. Si nimeni, fiindca rockul din pacate nu se promoveaza si difuzeaza. Iar lor le ramane muzica pop (manelele electronice care includ si house si rapul tip Puya) pe care incep sa o placa, din diverse motive.
Si tot nu m-am prins care e scopul ei: Sa admitem ca Justin Barbier e cel mai tare artist si ca restul sunt niste "artisti"?
Auzi, noi afoni. Stie macar ce e aia?
Bafta.

3 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Eu am încercat să-i explic [mi-au scăpat 2-3 insulte big grin ] cu frumosul, dar dacă n-a priceput... să se ducă-n paișpe și să ne lase.
habar n-avea ce e "afon". auzi, cică-s emo... rolling eyes
copil prost educat. aș fi dat-o în judecată pentru prostie, sincer. straight face
pfff, Doamne apără-ne!

| Biby a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Si eu am vazut intrebarea asta azi-dimineata.Am citit toate raspunsurile.A fost foarte amuzanta prostia unora, dar cand am vazut ce a scris fetita aia.straight face Imi venea sa o omor.Cum naiba sa fie Biberonul ei mai bun si mai "tare" decat Metallica, AC/DC, Freddie Mercury, Elvis etc.Eu am aproape 11 ani si am incercat o data sa ascult muzica lui Cap de Mop si imi venea sa vomit. Voce modificata de fetita, melodiile varza.
Vai de capul ei!
Dar nu ai cu cine sa te intelegi, este o fetita obsedata.

| SorriX a răspuns:

Daa :-J Ai citit toate raspunsurile? rolling on the floor Eu chiar m-am amuzat de prostia unora :-J

Întrebări similare