Nu ma deranjeaza deloc, mi se pare normal. La o adica, sint single-uri si diverse live-uri urcate pe YT/lansate oficial cu care nu are nimic. Pe tine nu te-ar deranja ca omul sa se lase de muzica si sa se apuce de orice altceva tocmai fiindca mai toti se dau fani pe YT si pe net, dar mai nimeni nu cumpara CD-uri si nu merge la concerte?
Daca vrei sa asculti metal cum se cuvine, ia frumos CD-urile, fa-le un rip lossless si bucura-te de muzica cum ar trebui sa sune, nu la calitatea aia sonora de doi lei de pe YT (bine, acum depinde si ce sistem audio/placa de sunet ai, mie mi-a cazut fata cum putea sa sune Metallica live, dintr-un 720p de pe YT dupa ce mi-am luat Xonar DS-ul.
Mersi de raspuns, dar la cati bani am, nu-mi permit nici un CD.
Iti permiti, dar nu iti stabilesti bine prioritatile. Ai idee ce moca sint CD-urile pe ebay/amazon? Renunti la 4 pachete de tigari pe luna si ai mai luat 2 cd-uri... daca nu fumezi, ghinion. Vezi tu la ce renunti...
Am 13 ani, nu pot să cumpăr nimic fără ca părinții mei să nu-mi reproșeze că dau bani pe tâmpenii(pe care ei m-i dau).Nu mă lasă să cumpăr aproape nimic pe de pe net.
Of, si cind ma gindesc cite casete imi luam din alocatie la virsta ta... cu alocatia ce faci? Ti-am dat un PM, discutam mai multe in privat.