| Bacemi a întrebat:

M-am gandit ca multi au uitat sa mai fie copii sau privesc acum cu nostalgie la vremurile copilariei. Am zis ca poate melodia aceasta mai poate aduce un zambet pe niste fete triste. Ce parere aveti? Sa imi spuneti daca am reusit sa scot macar un zambet cat de mic.

Mihai Constantinescu - O Lume Minunata : http://www.youtube.com/watch?v=UH5SFnQvriM&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Ai dreptate acesta melodie minunata, a fost foarte placuta la timpul ei, si sincer iti spun ca ai reusit, sa-mi rascolesti amintirile dragi ale copilariei.

6 răspunsuri:
| ☺Clau☻ a răspuns:

Superba melodia.Si ai dreptate in ceea ce ai spus si cateodata imi este dor sa mai fiu mica si sa fac tot felul de traznai.Sa sti ca de la mine ai reusit sa scoti un zambet cu aceasta melodie.:*:*

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Da.foarte frumoasa.

Mi-e dor de copilariesad.

A fost frumos cand nu stiam ce sunt problemele. durerile sufletesti. suisurile si coborasurile in viata.

| luisanamy a răspuns:

Melodia e superba si mai facut sa zambesc si mai ales sa ma gandesc in trecut ce frumos era, ce nas da sa mai fiu odata copil. Ce fericire este atunci cand vezi un copil fericit si inocent in lumea care traieste. Noi am fost copii dar deacum noi vom da viata altor fiinte care ne vor da zambetul pe fata si ne vor face fericiti.

| Rizer a răspuns:

E foarte frumoasa melodia
am asculatat-o si la tv e suparba!

| helenqw3 a răspuns:

Superba.

| cristina_3322 a răspuns:

Da e ff frumoasa...

zilnik o fredoneaza cate un coleg/colega prin clasa... si asa incepe toata clasa sa cante.hee hee)

Mi`e dor de zilele cand stateam in fata blocului pana tarziu si ma jucam... tipam, radeam...:-