| Crisis a întrebat:

M-am hotarat ca in vacanta de vara sa invat sa cant la chitara. Stiti si voi cum e, eu habar n-am cu ce se mananca lucrul asta, da' ma atrage. Probabil sunt niste intrebari super noob, dar nu cred ca deranjeaza pe cineva, nu?
In primul rand. cand mergi la ala si ii zici "Ma, invata-ma sa cant!", poti sa alegi la ce fel de chitara? Adica. sincer, nu-mi place aia acustica [nu stiu de ce], vreau la d-aia electrica. Basicu' se invata la orice chitara? Si. intre cele 2 feluri, care mi l-ati recomanda?
Nu stiu ce m-a apucat cu cantatu', chiar n-am mai incercat pana acum. inca o data, scuze pentru "cunostiintele" mele! Sper sa raspunda cineva >:"

2 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

Sunt de acord cu Woodenpintsm,nu are rost sa scriu si eu acelasi lucru.
cea ce vream eu sa te intreb daca ai deja o chitara,daca ai,te pot invata eu niste chesti, asa pentru incepatori, lasa-mi un id si vorbim daca vreiwinking

| RockLegend a răspuns:

Buna, pai eu cant la tot pe ce pun mana laughing chiar si la furculitza laughing dar iti spun ca daca vrei sa inveti chitara electrica, mergi la un palat al copiilor... acolo inveti chestii d'astea daca nu du-te la o scoala de arte unde se invata numai clasica. eu sunt la liceul de arta Sibiu si sunt chitarist acolo, electrica am invatat-o singur, iar la bass ma invata florin barbu, cred ca ai auzit de el, daca nu iti spun ca la 22 de ani a fost votat cel mai bun bassist din Romania...dar acum ca ti-am spus iti zic si niste chestii de baza cum ar fi:

pe orice chitara pui mana vor fi niste bulinutze.(cerculete) ma rog alea indica pozitia barelor metalice. cu cat pui mana mai sus cu atat nota urca mai sus (din semiton in semiton). si poti face sunetele sa iasa din chitara ciupind sau cu pana ...mai bine ia niste lectii online de pe youtube. sunt o gramada

succes big grin