| Macho a întrebat:

M-am indragostit :(( :X : http://www.youtube.com/watch?v=04a80_fU9o0

Cum sa fac sa o cer in casatorie?

Răspuns Câştigător
| LCD a răspuns:

Paul27 a răspuns:
E cam nasoala tipa tongue

vai. mi-e rau
daca aia e nasoala.prietena ta cum e?

17 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Taretongue(!), păi vezi dacă are blog-ul eiwinking şi acolo ceri detaliiletonguelaughing

| JeSa a răspuns:

Emeraude, dacă te referi la club - "Bamboo" - din capitală, greşeşti vizavi de ce ai spustongue "Emeraude a răspuns:
Din cate stiu, iubitul ei are legaturi de rudenie cu tipul care patroneaza clubul Bamboo (+ca asteapta si-un copil cu el). Verifica-ti conturile inainte de a o cere!winking " happy, îţi pot explica tot eu, de ce ai greşit, PM:p

| JeSa a răspuns:

Emeraude, adică ai spus bine, scuze-mătonguebig grin

| User a răspuns:

E cam nasoala tipatongue

| Bianca_4346 a răspuns:

E luatasmugsi are si copilas in burticatongue

| Bianca_4346 a răspuns:

@MachoMan il cheama Vincenzo Castellanotongue si are destui bani.

| Bianca_4346 a răspuns:

@MachoMan.mai daca o duci la o shaorma sunt destuirolling on the floor
Dar ca sa o impresionezi...trebuie sa o duci undeva...pe lunalaughingParis.nu stiulaughing

| Alien a răspuns:

E naspa, eu nu vad frumusete la ea!

| Macho explică:

@paul27 - straight face cum mane? straight facestraight face e adevarat ca gusturile nu se discuta. dar pana la nasoala straight facestraight facestraight facestraight facestraight face arata-mi febletzea ta atunci. straight face

| Macho explică:

@Bianca - Mi-ai rupt sufletu tongue Cine o fi norocosu?

| Macho explică:

@Bianca - tui broscaru masi laughing Si eu am 15 euro, ii strang pentru Valentine's Day, sa inteleg ca-s cam putini pentru standardele antoniei laughing

| Macho explică:

Myra Munoz da :X:X:X Ela Rose? hmmm. o prefer pe Antonia

| Emeraude a răspuns:

Din cate stiu, iubitul ei are legaturi de rudenie cu tipul care patroneaza clubul Bamboo (+ca asteapta si-un copil cu el). Verifica-ti conturile inainte de a o cere!winking

| LaMisto a răspuns:

laughing baga-te in seama pe la televiziuni cum face nikita aia si alte "vedete" ca ealaughing, apoi te descurci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E luata din cate am intelesssscrying( dar incercarea moarte n`are
zici ca este mess aici laughing
daca cei care comm, respectiv paul27 si alien, ar avea la usa asa ceva... ai fi cel mai fericit!