anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M is from Michael Jackson...
Ce crezi tu, personal despre MJ?
Ce a insemnat pentru voi?
V-a cucerit?!
Pe mine c-am DAAAAA

Răspuns Câştigător
| Kynext a răspuns:

@eek eu ascult melodiile lui MJ de dinainte de moartea lui. tu? si sunt sigur ca mai sunt si altii... Michael Jackson a fost revelatia secolului pentru mine...inca de la primele acorduri ascultate am devenit fan...ca sa nu mai spun ce impresie mi-a lasat dansul lui...pentru mine MJ e number 1...si orice s-ar zice e Regele Muzicii Pop:Xlove struck:X

14 răspunsuri:
| Roxu a răspuns:

Nu prea stiam multe despre Michael Jacksonstraight face. am aflat mai multe dp moartea sa big grin imi placea si inainte:X dar nu ascultam asa multblushing inca imi place:X singurul cantaret de muzica pop care imi place:X.

| Mwhahahaa a răspuns:

Mtv:X M is from Music...acu` M is from M. J :X
Da, si pe mine m-a cuceriiiiiith \dancing
M. J regele muzicii pOp` love struck
Pacat de el...era intr`adevar un rege al muzicii pop...
Ca el n-o sa mai fiesad
Era 1 la 1000 sad
Imi pare asa de rau sad
Dumnezeu sa-l iertesad...

pa`pa... pupici virtuali:*:*

| Mina a răspuns:

Da, m-a cucerit. Am ascultat, ascult si voi asculta muzica lui. E intr-adevar regele muzicii pop!

| eek a răspuns:

Mda frate.pe toti v a cucerit michael jackson. post mortem... da' sunt curioasa cati dintre voi ati ascultat piesele luiinainte sa moara?
mda.si acum toti sunt regi.elvis.regele rock&roll. m. j regele pop.si mai nou.madonna regina pop...
hai sa fim realisti.ar fi ei cantareti buni. dar nici chiar la statutul de regi nu se pot ridica.

| Bebitza_3599 a răspuns:

Pacat ca l-am descoperit abia dupa moarte. Michael Jackson a fost si va ramane The King of PoP.

| Danut4 a răspuns:

Si eu l-am descoperit de abia dupa moartea lui.pacat ca a murit crying

| Gabry a răspuns:

Nu mi-a pasat niciodata cum arata! Pentru mine, importante sunt melodiile, doar de asta a fost ales regele muzicii pop, nu prin felul in care arata.Nu imi pasa de viata lui personala!

| ing. a răspuns:

Buna.
love struck. Da! M is for Michael.
Muzica sa va trai mereu, a fost un rege in adevaratul sens al cuvantului. Un talent extraordinar si un suflet foarte mare.
love struck.Va fi ascultat de generatii intregi, pentru ca astfel de legende se nasc o data la 1000 de ani.Eu una nu cred ca va mai fi altul la fel.
M`a cucerit de`a dreptul.Traiasca Regele!love struck

| msgirl a răspuns:

Urask muzica pop... da' mj kanta chiar bine... melodiile lui erau misto... p mine da... ma cucerit big grin :X:X:X

| Kandy a răspuns:

Cand spun Michael Jackson spun de fapt "legenda", pentru mine inseamna foarte mult, inseamna muzica pop si imi pare nespus de rau ca l-am descoperit abia dupa ce a muritsad
Muzica lui mi-a placut de acum cativa ani dar nu eram fana insa acum il iubesc, pe el si muzica luilove strucklove strucklove struckM. J. J. foreverlove strucklove strucklove struck

| Abcfunny a răspuns:

Pai sa iti spun sincer ....inainte de a muri eu nici nu stiam cine este ...acum imi pare foarte rau ca nu l`am ascultat si inainte ...practic am devenit obsedata de el il iubescsad

| anad a răspuns:

Am urmarit spectacolul lui din Romania( la tv.)si mi-a placut foarte mult.Am fost impresionata de tot. Am mai ascultat sporadic melodiile lui dar am citit prin presa multe lucruri bizare despre el si spuneam ca e pacat. Abia acum am aflat ca au fost stiri de presa! Nu stiam ca a facut atata bine pentru multi! Acum il consider unul dintre cei mai merituosi artisti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu il ascultam de dinainte!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I love mj