| Mayar a întrebat:

Ma adresez iubitorilor de chitara, in special big grin, dupa parerea voastra, asa e ca chitara electrica suna mai misto decat cea normala? Parerile voastre, sunt curioasawinking

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
12 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Depinde.

| Woodenpints91 a răspuns:

Eu prefer electrica. Am şi una acustică, pentru orele târzii.

| BuBu2006 a răspuns:

Eu cant, la chitara, de 4 ani,chitara classica,cea ce iti pot sune e ca daca stii sa canti la cea classica sti sa canti si la cea electrica. Daca asculti muzica Rock, suna mai bine cea electrica, clar depinde! Chitara classica poti sa o folosesti la toate genurile de muzica! In schimb cea electrica nu! Iti garantez!laughing

| RockNbeer a răspuns (pentru BuBu2006):

Este penibil sa spui ca ai 4 ani de chitara.si apoi sa spui ca chitara electrica nu o poti folosi la toate genurile de muzica. Chitara electrica poate fi folosita la absolut ori ce gen de muzica.poate nu chiar la orice gen.dar oricum la mai multe genuri decat poti folosi una clasica pe o chitara electrica poti canta de la heavy metal pana la muzica lautareasca.orientala. flamenco. absolut orice. mai documenteazate si tu inainte de a spune ceva de care nu esti sigurwinking

| Polaris a răspuns (pentru BuBu2006):

Chitara clasică - muzică clasică.
Chitară acustică - majoritatea genurilor muzicale.
Chitara electrică - multe genuri muzicale, improvizații, mai multe surse de creativitate, poți cânta absolut orice la o chitară electrică *de calitate*.

| BuBu2006 a răspuns (pentru RockNbeer):

Sunt sigura de cea ce am spus, si spun ca am spus bine la chitata classica daca stii acorduri poti canta si rock iti spun ca am cantat pe langa si celelalte \!laughing

De ce oare nu te cred? De ce oare nu te cred ca ai 4 ani de chitara.sau.poate ai.patru ani de tinut chitara in casa fara a umbla la ea happy Eu nu spun ca am 4 ani de ani de chitara.eu spun.ca am doar 1 si jumat. Si totusi am sa te intreb.ce este aia o gama? laughing(Fara Google. fara google)

Este o sucesiune de note ascendente si descendenta in care primul sunet(tonica) se repeta pe treapta 8.mai vrei sa stii si altceva?

De fapt a fost mai mult o ironie decat o intrebare.am vrut sa iti zic ca esti cam pe dinafara laughing, si ar trebui sa te mai documentezi in legatura cu chitara happy

Daca tu spui
!
laughing

| InuIo a răspuns:

Pai mie imi place mai mult cea electrica. Depinde si de muzica care o asculti:-pbig grin.

| askman a răspuns:

Evident dar poti sa ti la chitara acustica o doza care o face electrica dar suna mai bine chitara electrica