Eu cant, la chitara, de 4 ani,chitara classica,cea ce iti pot sune e ca daca stii sa canti la cea classica sti sa canti si la cea electrica. Daca asculti muzica Rock, suna mai bine cea electrica, clar depinde! Chitara classica poti sa o folosesti la toate genurile de muzica! In schimb cea electrica nu! Iti garantez!
Este penibil sa spui ca ai 4 ani de chitara.si apoi sa spui ca chitara electrica nu o poti folosi la toate genurile de muzica. Chitara electrica poate fi folosita la absolut ori ce gen de muzica.poate nu chiar la orice gen.dar oricum la mai multe genuri decat poti folosi una clasica pe o chitara electrica poti canta de la heavy metal pana la muzica lautareasca.orientala. flamenco. absolut orice. mai documenteazate si tu inainte de a spune ceva de care nu esti sigur
De ce oare nu te cred? De ce oare nu te cred ca ai 4 ani de chitara.sau.poate ai.patru ani de tinut chitara in casa fara a umbla la ea Eu nu spun ca am 4 ani de ani de chitara.eu spun.ca am doar 1 si jumat. Si totusi am sa te intreb.ce este aia o gama?
(Fara Google. fara google)
Pai mie imi place mai mult cea electrica. Depinde si de muzica care o asculti:-p.
Evident dar poti sa ti la chitara acustica o doza care o face electrica dar suna mai bine chitara electrica