| Gorath a întrebat:

Mă cam ia ameţeala când mă uit la "Alţi membri ascultă", şi parcă îmi sângerează şi ochii, aşa un pic. Vouă nu?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Să dea dracu să te mai bată şi curiozitatea astfel încât să dai click, şi ţi-ai ars urechile la propriu.Greu cu ăştia...

| Gorath explică (pentru Holocaust):

Nu mă bate, nu mă bate, că ştiu să-mi ţin "curiozităţile"-n frâu.

| IMC90 a răspuns (pentru Gorath):

Cunosc senzatia. Dar trebuie sa te gandesti si tu ca nu toti au un IQ prea ridicat. Asta-i situatia, ce sa-i faci.

| Downfall a răspuns:

O ba da. Chiar am dat de curiozitate acolo la top 50 şi când am văzut care sunt cele mai ascultate melodii mi s-a şi făcut greaţă de la atâta incultură muzicală ce bântuie pe aici.

| alice014 a răspuns:

Atât timp cât mai există populaţie care ascultă Maroon 5, eu nu mă plâng.

| Gorath explică:

M-am oprit din citit pe la faza cu inna,alexandra stan etc ca să nu fac vreo crimă.Era o întrebare retorică, pentru oamenii descuiaţi la minte ca să înţeleagă ce vreau eu să zic de fapt, şi anume ce muzică de căcat ascultă majoritatea populaţiei tărişoarei noastre mirobolante.Deci nu era nevoie să raspunzi, pentru că eşti total pe lângă subiect şi pe lângă tot ce te-nconjoară în general. Într-un fel mi-e milă de tine, dar mai mult de părinţii tăi...
PS.Chiar nu-i nevoie să dai reply, nu-mi pasă de părerea ta mega idiotă şi fără argumente.

| Mitsuri10 a răspuns:

Bai.Nici eu nu mai suportx_x.M-am saturat de muzica lor proasta.Mai vin unii cu idei mai bune din cand in cand...Dar uneori vad tot felul de ratati ca asculta stiu eu ce tampenii.winking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord ca unii asculta "hituri" de ****.Dar acum toti sunt vai de mama lor si inculti ca nu asculta rock? Sau tu faci ceva de genu "mama, asta asculta "Ai se eu te pego"...ce idiot.Ba frate, eu sunt tare, ascult rock...ia sa ma laud putin pe TPU" laughing.Din moment ce nu-ti baga nimeni pe gat vreo melodie nu inteleg de ce te agiti atat de mult.Lasa,fii tu tare si lasa-i pe ei in plata lor.Valabil si pentru restul persoanelor care sunt absolut oripilate ca unii asculta "Ai se eu te pego" laughing

| TheAvenger a răspuns:

înțeleg prin ce treci, soro. și eu pățesc același lucru..trist.