anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă contraziceam cu cineva zilele astea și vreau să știu ce părere aveți. Persoana acea consideră că Lil Peep cânta un fel de muzică rock. Serios, Lil Peep e considerat ca fiind artist rock? Ok, înțeleg... Emo rap, dar e practic un gen hibrid, nu e rock propriu-zis...

Răspuns Câştigător
| popescuhertz a răspuns:

Lil Peep a fost un artist de muzică rap care a avut un stil unic care a amestecat elemente de emo, rock și trap. El a devenit cunoscut pentru cântecele sale de dragoste depresive și lyrics-urile sincer despre consumul de droguri și problemele de sănătate mentală. Desigur, muzica lui Lil Peep a fost influențată de rock și emo, dar nu poate fi considerată în mod tradițional ca fiind rock. Genurile de muzică sunt adesea complexe și se pot intersecta între ele, așa că poate fi greu să se plaseze într-un singur gen. Totuși, în general, Lil Peep este considerat a fi un artist de rap și nu de rock.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miroasa a virginitate intrebarea ta ....si a homofobie! laughing

| Sadxx34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Neah, nu sunt homofob, dar tu ești atât de trist încât ai stat să vezi ce alte mesaje am lăsat de-a lungul timpului pe site laughing)) bruh, învață să vorbești și să respecți înainte de a lăsa comentarii inutile pe internet. Înțelege că nu mă mai interesează ce ai tu de spus. Ești doar un troll terminat.

| anonim_4396 explică (pentru Sadxx34):

'Esti atat de trist incat ai stat sa vezi ce mesaje am pus "
Tot el acum cateva minute citise intrebarile mele rolling on the floor

Am văzut întâmplător, nu am intrat pe profilul tău.

Ahaha, esti amuzant, poate se inmoaie o gagica si ti da pomana niste pasarica

Măcar n-am IQ-ul comparabil cu al unei găini. Scuză-mă pe mine că iau 9.35 în bac la română și citesc cărți de dezvoltare personală în loc să fac sex cu băieți?
Pls stop.

De aia ai si avut prieteni si iubite la viata ta....de ce multe calitati ai impresionante! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oameni de incredere si loiali? laughing
Tu te auzi, cati ani ai? Niciun om nu e 100% de incredere sau 100% loial, esti nascut acu o ora?
Ai grija baiatu ca ai probleme mari, o sa bagi suicid a sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti fraier si naiv, treaba ta