| ViSe CoLoRaTe a întrebat:

Ma duc miine la mare(26 iulie)si imi doresc sa imi iau cu mine cintecele mele preferate, adica sa l-e instalez undeva ca sa ascult pe drum, dar nu am idei unde sa l-e instalez, voi aveti?

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Ai putea sa pui melodiile in telefon, in mp3 sau in mp4, cd-player, daca te duci cu masina ai putea face un cd si ai asculta la cd-player-ul din masina.

16 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Vrei sa zici iau*, le* big grin
Pai...
in telefon? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

T-u ai ide-e ca-t de analfabe-ta esti? I-nainte d-e a te duce la mar-e, f-a 12 clase.

| ViSe CoLoRaTe explică:

Voi suntezi ianalfabeti si daca ceva nu va place uitati-va la nasul vostru intai, si daca vreiti sa ma ajutati atunci ajutati-ma dar nu ma jigniti cu prostiile voastre, daca ceva sunt din Moldova si aici vorbim u pic mai tananeste dar nu ca voi rominii, oooohhhh, nu aveti pic de respect:@

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mergi cu masina poti face un cd cu melodiile preferate. Cel mai bine ar fi sa le pui pe mp3player sau telefon.

| Dianné a răspuns:

Poti sa le pui pe telefon sa asculti muzica la casti happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le poti descarca in calculator dupaceea le poti pune in mp4 in mp3 in telefon

| ViSe CoLoRaTe explică:

Ok, multumesc mult pentru sfaturi, macar cineva ma intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai draga, esti din Moldova. Singura diferenta SCRISA din Republica Moldova e ca la voi nu exista litera â si folositi î si in loc de u la sunt, sunteti etc. in rest se scrie la fel ca in romana. Ai fi la fel de analfabeta si aici si in Moldova.

| aangelia a răspuns:

Ai pute-a s-a l-e pui p-e mp3 s-au p-e telefon era tare gre-a chestia asta laughing))))

| ViSe CoLoRaTe explică:

Ma enerveaza raspunsurile anonime, mai bine nu scriti decit sa comentati, vai draga esti din Moldova bla bla bla, ce va intereseaza pe voi, cum sunt eu, taceti din gura si uitati-va la voi, am crezut ca aici voi fi ajutata si sustinuta dar din pacate m-am inselat, si m-am dezamagit de acest site. Daca vreti sa stiti noi nu folosim urmatoarele cuvinte in limbaj:galeata, cool, fain, id, stupid, amuzant si multe multe altele, ceva nu va place, traiti-va limbajul vostru si nu va implicati in al nostru, si nu mai intrati la mine daca nu aveti sfaturi sau cu ce sa ma ajutati, tineti-va limba la voi acasa desteptilor(nu ma refer la toti, doar la cei care cauta nod in papura)

| piktor a răspuns:

Frate da cati ani ai? 4?
"i-au", "l-e"- nu`mi zice ca moldovenii au introdus noi reguli gramaticale ca nu te cred

| Dannyjj a răspuns:

@Dina pe acest site sunt oameni care chiar ajuta, dar sunt multi care de pe contul lor TPU nu au curajul sa lase raspunsuri care stiu ca jignesc si sunt fricosi si raspund prin anonim(eu ii numesc papagali). Mi se pare un defect care si-a marcat amprenta pe acest site(raspunsurile anonime), Pe langa acei 2-3% care jignesc, pe acest site sunt foarte multi care ajuta.

| Anne_1755 a răspuns:

Poi poti sa faci un cd[daca mergi cu masina] sau sa le copiezi in telefon, mp3. Daca nu ai mp3 poti sa-l imprumuti de la o cineva si gata:d.

| Anonima307 a răspuns:

Lasati-o mai moale! ca se "enerveaza" si cine stie ce se intampla rolling on the floor maiine? cintecele? l-e? doamneee rolling on the floor ajungem din ce in ce mai rau din cauza voastra rolling on the floor

| Iulia_1200 a răspuns:

Pe un mp3

| ViSe CoLoRaTe explică:

Gata, gata va ajunge, scriu repede si nu observ daca scriu corect sau gresit, nu conteaza, Anonima307, eu sunt stapina la acesta intrebare si n-ai ce te baga daca nu ma ajuti, nu-ti arata fudulia de fata mare, ooooff mare cucoana s-a gasit sa-mi spuie mie ce sa fac...

Întrebări similare