| Naty_Natalya_2000 a întrebat:

Mă. Eu nu înțeleg faza cu one direction. De ce toate fetele aproape au început sã înebunească din cauza lor? Eu sincer n-am nimic cu ei dar mi-au distrus prietena cea mai bună. De când e directioneră nu mai e la fel. :/

3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Inseamna ca nu iti era cea mai buna prietena, daca o formatie a stat la baza prieteniei voastre.

| MCRgurl a răspuns:

Ce parere vrei sa am de niste fetite frustrare care isi taie venele cand pleaca un membru?

| Katherine20 a răspuns:

Si eu sunt directioneră, dar asta ma schimbat în bine.Ei sunt motivul pentru care încă mai trăiesc, zâmbesc, datorită lor am ieșit din depresie.Nimeni nu poate înțelege un directioner decât când devine unul.D-aia directionerii sunt așa prietenosi între ei, d-aia suntem cel mai unit si puternic fandom.Ei nu sunt doar o simplă trupă pentru noi, ei sunt eroii noștrii, ne-au făcut să zâmbim, să râdem.Ei ne-au arătat că fiecare fată e frumoasă și specială în felul ei, că trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, cu ei am trecut mai ușor peste probleme, peste griji, insulte, jigniri venite din partea altora. Dacă nu erau One Direction, nu cunoșteam directionerii.Nu cunoșteam așa persoane minunate, pe care le consider ca din familia mea, nu aveam cu cine să-mi spun probleme, cine să mă facă să zâmbesc atunci când plâng.Nu cred că pot descrie ce înseamnă 1D pentru mine și pentru directionere...nu se poate explica în cuvinte, dar ei... știi tu, ne-au salvat viața happy. Sigur, ai să zici că sunt nebună, obsedată/disperată.Nu sunt.Sunt dedicată.Au făcut multe pentru mine și mi se pare normal să îi iubesc și să le fiu recunoscătoare.Chiar dacă ei nu știu de existenta mea si probabil nici nu vor știi vreodată, nu are importantă.Ei rămân idolii mei indiferent ce s-ar întâmpla. :*