| IIIx333III a întrebat:

Ma gandeam sa ma inscriu la emisiunea Xfactor... pentru ca unii oameni mi-au spus ca am voce, si as vrea ca lucrul acesta sa fie validat de catre niste adevarati profesionisti. Problema este ca eu sunt perfectionista, si nu stiu sigur daca este adevarat. Adica stiu ca am voce, dar nu destula incat sa ma duc la un asemenea concurs. Asa ca intrebarea este, cum sa vad sigur-sigur daca am voce, ma gandeam sa postez ceva pe youtubethinking Vreau sa imi spuneti alte variante de "aflat" daca am voce sau nu, dar de asemenea sa imi spuneti cum as putea face exercitii pentru voce.

Răspuns Câştigător
| bybyana21 a răspuns:

Si eu am voce si-s la televiziune happy, ce iti recomand eu este sa te inregistrezi cu un program de voce si sa te asculti. Tu trebuie sa fii cel mai rau critic dar si cel mai mare fan al tau. Dar de ce nu te-ai dus la Romanii au talent? Era mai usor, acolo juriul este mai impresionat. Stii cred ca eu te pot ajuta, adica profesorul meu de muzica, cei de la televiziune toti mi-au spus ca am voce frumoasa

1 răspuns:
| Alecssa a răspuns:

Incearca sa vb cu un profesor de muzica, sa.si dea si el cu parerea. Pt inceput, daca esti nesigur pe tine, du-te la un concurs mai micut, iar apoi poti incerca si acolo. NoROCK!