| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Ma,voi nu v-ati saturat de muzica comerciala? Nu va e dor de genuri precum rap,rock,reggae si toate dintr-astea? Cel mai misto raspuns, funditawinking

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Sunt alergică la comerciale. Când se întâmplă să consum mai mult de 2-3, îmi simt stomacul şi neuronii deranjaţi şi dorinţa acută ca tortura să înceteze.

| CautNume a răspuns:

Nu-mi e dor, atata timp cat eu asta ascult, muzica buna se face si azi.
"Interesant" playlist...

| FadetoBlack a răspuns:

Mama ta te ţine legată de pat, între 4 pereţi şi te pune să asculţi muzică comercială? Tu fiind o persoană "cultă"nu poţi să asculţi alte genuri de muzică din această cauză. Săraca de tine.

| Crucified a răspuns:

Cică "nu vă e dor de genuri precum rap, rock, reggae şi toate dintr-astea?"... Cum adică dacă ne e dor sau nu de genurile astea? Mie nu mi-e dor de nimic, pentru că rock/metal ascult mai non-stop, nu chiar non-stop, iar rap mai rar, iar reggae deloc. Eu m-am săturat demult de muzica comercială cântată de ăştia autohtoni, că oricum artişti nu-i poţi numi. Dar voi ăştia, unii dintre voi, vă daţi prea interesanţi şi speciali pentru că ascultaţi rock. Şi se cam vede că şi tu crezi că pari interesantă. Iar dacă cuiva îi e dor de un anumit gen de muzică, ce poate fi mai uşor decât să intre puţin pe YouTube?

| Sociopat a răspuns:

Din fericire trupe ca Led Zeppelin,Pink Floyd, The Beatles, The Who, The Police, Queen si Black Sabbath au scos melodii atat de bune incat prezentul isi permite sa ia o pauza deoarece trecutul inca da si va da clasa la tot ce produce prezentul.

| Vans a răspuns:

Încă mai există muzică bună, nu vă mai plângeţi atât!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e dor de multe, insa de muzica n-am de ce. Muzica e ceea ce ma inconjoara, cel putin pe mine. Si de ce ti-ar pasa tie ce muzica asculta si nu asculta altii? Chiar crezi ca vei schimba gusturile muzicale ale celor care vor citi asta?

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe tine te înconjoară Brăila, nu muzica.

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru anonim_4396):

Nu. Era o simpla intrebare, logic ca fiecare asculta ce vrea!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Universul stie ce face atunci cand va da ploi garla si cutremure.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Universul a avut ceva cu noi prin simplul fapt că ne-a pus așa aproape de brăila...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ce repede-ti gasesti scuze...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu-ti place muzica comerciala, pur si simplu n-o asculti. Asculta ce-ti place. Eu unul ascult si muzica comerciala. De exemplu Linkin Park si Eminem. Nu tot ce e comercial e si de prost gust. Cel putin din punctul meu de vedere.

| MetalHead04 a răspuns:

Si tu ce ai in playlist? Nu muzica comerciala? In fine, eu ascult numai rock, deci nu-i bai.

| PanteraNeagra1999 a răspuns:

Sincer? happy, Nu; de ce? laughing
pentru ca nu ascult genurile spuse de tine

| AndreiGod101 a răspuns:

Evident Frate mie imi place rap dar si restul este tare!
Cu Muzica Inainteeeee!