Http://www.youtube.com/watch?v=ersJLrA9NQo
sper sa-ti placa! sa fii fericita alaturi de alesul tau, si sa dea D-zeu sa ne ceri cat mai curand...cantecele de leagan! casa de piatra!
Http://www.youtube.com/watch?v=ersJLrA9NQo
sper sa-ti placa! sa fii fericita alaturi de alesul tau,si sa dea D-zeu sa ne ceri cat mai curand.........cantecele de leagan! casa de piatra!
Casa de piatra si copii sanatosi...Kenny G - Forever In Love
Scorpions - Still Loving You
Bon Jovi -Always...sau melodia voastra preferata...sau un colaj de 5 minute cu melodiile voastre care sa va caracterizeze de cand v ati cunoscut...succes - sa ne spui ce ai ales
Pe 11 iulie si fiul meu a avut nunta, la dansul mirilor au ales un vals, au fost super...Casa de piatra si indeplinirea tuturor dorintelor!
Http://www.youtube.com/watch?v=Tfvni1gIwQk&feature=channel nete asta. ii dansezi din buric.scuze daca te ofenseaza :|
Cred ca ai putea sa alegi intre:tonight(tina turner si david bowie), unchained melody, i'l make love to you(boyz II men) sau i surrender(michael bolton)
Robbie Williams- she's the one
Aerosmith- Don't wanna miss a thing
Shania Twain- From this moment
Http://www.youtube.com/watch?v=Jba6e6hKQ10 ascult-o pana la sfarsit...am vazut multi miri care danseaza pe aceasta pe melodie si este foarte frumoasa...imi place;)
E cam veche dar e romantica : Ovidiu Komornic-esti mireasa vietii mele...Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa aveti copii sanatosi!
Iata aici cateva sugestii
http://www.nuntidevis.net/cele-mai-cunoscute-dansuri-la-nunta-ta-2/
poti alege ce-ti place mai mult
biutzaB întreabă: