Dreptate iti dau. Rahaturi de genul Gagnam Style...o sa mai apara. Cat despre Justin Bieber,recunosc, pare gay, dar nu e, nu ii iau apararea. Are o singura piesa buna, 2 cu ceea ce a aparut acum..Mai degraba ascut Bieber decat manele sau Gagnam Style, care mi se par una si aceeasi!
I se spune "gangnam style" si nu te grabi s-o numesti porcarie. Exista persoane care chiar apreciaza muzica asta si de aceea exista preferinte, daca nu-ti place ii fix problema ta, adica cine te obliga sa asculti asta?
PS:kpop-ul ii cea mai tare muzica spre deosebire de "alte porcarii"care probabil ca iti plac tie.
Haha, stai putin. Kpop spui ca e "cea mai tare muzica..."?
Deci 1. "Cea mai tare"-> deci tu o asculti ca sa vada lumea cat de "tare" esti, ha?
2. Intelegi ceva din versurile melodiilor alora?
3. Nu cred ca rock-ul ( care e extrem de complex) e o porcarie; sau cel putin nu e mai jos decat belitura ta de 'kpop'.
Macar tu nu stii cum se numeste dar eu am fost supusa unor chinuri si stiu toata linia melodica pentru ca la noi la scoala unii nu au auzit de casti.Prostii vor mai apara, singurul lucru e sa nu le bagi in seama.
Daca asculti muzica asta nu e problema mea si crede-ma ca nu-mi pasa de ce asculta "unii ca tine" singurul lucru pe care am vrut sa-l fac a fost sa-ti atrag atentia ca exista persoane chiar adora kpop-ul asa ca fi mai atent cu comentariie pentru ca daca mie nu imi place ce asculti tu nu ma obosesc sa fiu un anti-fan.In cazul in care nu sti toti avem preferinte si dreptul sa ascultam ce vrem.Acum daca tu numesti porcarii ce ascult eu chiar nu-mi pasa si la fel de bine as putea numi porcarii muzica preferata de tine
Si bre, ca sa raspund la intrebare.
Cu asta ma confrunt si eu in fiecare zi. Prea multa comercialitate in domeniul asta muzical! ~x(
Cea mai mare parte din oameni da, din astea de la radio/tv asculta, din pacate.
Acum na...n-ai ce sa le spui, pentru ca daca incerci, ...degeaba.
Am in clasa numai personaje din-astea care in pauze baga melodii "fresh".
Da' nu stiu... Cred ca speranta sa se mai duca muzica asta scade incetu' cu incetu'.
Da, iti garantez ca mai apare... tot timpul va aparea.
Si... daca tot mai apar... ar trebui sa se ieftineasca acele obiecte micute sau mari, cu coloritul care variaza intre negru-alb (cam toate culorile si nuantele) si care au o mufa la capat ce ar trebui sa intre in orificiul acela rotund de la telefon sau alte obiecte care te pot ajuta sa asculti muzica numite CASTI.
Scuze ca raspund la tine dar nu stiu la cine alt cineva.Nu stii tu minho ca:
muzica din "Epoca de fier" este facuta de oameni care chiar stiu muzica pentru ca nu e usor sa canti la chitara, la tobe (etc) in fata a multor fani, sa compui singur pentru ca melodia sa fie placuta auzului, nu mai stii si ca rockerii canta rock-ul, cei care canta jazz canta acest gen(si pot continua cu cantareti si genuri) pentru muzica nu pentru bani.Se stie ca multi sunt putin mai ridicati financiar decat altii, dar nu s-au imbogatit.Nu ca Justin Bieber care are bani, masini, fete si mai multi bani.Muzica de azi e compusa de niste oameni in studio pentru a pacali omul care nu deschide ochii spre realitate, a reda o stare de bine, de a prosti lumea mai rau.Iar rock-ul nu inseamna numai death metal, sunt si trupe ca Metallica pe care (surprinzator) o cunoaste majoritatea glubului.Si mai vad ca peste noapte in industria muzicala rasar "vedete" ca ciupercile dupa ploaie.E greu sa canti la un instrument muzical si sa mai si faci spectacol, sa retii atatea acorduri, note.Muzica e foarte grea o stiu din proprie experienta si nu ar trebui sa ne judeci pentru ca spre deosebire de alte genuri, asta se canta nu se face pe calculator.
Eu nu zic ca kpop-ul nu e placut, dar e placut inutil.Iar alte genuri, da mai sunt unii geniali deci ma uit la ei cu gura cascata chiar ai ce sa inveti de la ei si nu sunt rockeri.Sunt talentati.Multi cantareti de la noi ar trebui torturati pentru chinurile la care ne supun pe unii )
...si pregateste-te pentru ce va mai urma.Peste cativa ani, probabil unii vor gasi fascinant si zgomotul produs de storcatorul de fructe.
In fine, doar ignora-i.Nu cred ca te ajuta pe tine cu ceva sa te plangi de gusturile lor. Unii asculta muzica de genul din aceeasi cauza pentru care isi cumpara Iphone, daca intelegi ce vreau sa spun...
E gangnam style, iar tu nu ai de ce sa iti dai cu parerea pe gen muzical care poate unora le place.E o melodie cu un dans specific si un ritm foarte placut. Justin Bieber o fi gay(recunosc), dar a inceput sa faca melodii calumea.Sanatate!
Ai amre dreptate. In ultimuil timp, muzica a ajuns sa fie o mare prostie. Cum ai zis si tu, mai nou toata lumea asculta Gangnam style si alte tampenii de genul. Multi nu mai asculta muzica buna care are o anumita semnificatie si nu doar ca sa fie facuta. Aces lucru l-am observat in special in Romania unde "cantareti" ca Inna si Ruby fac muzica cu din ce in ce mai putine versuri si lipsite de sens. Majoritatea melodiilor mai nou sunt niste mari prostii.
Secolul 21 este bazat pe distractie si amuzament, (oameni nu mai sunt fericiti, asa ca se multumesc distranduse) nu prea o sa mai intalnesti faima in muzica culturistica, poetica si cu intelesuri ''adevarate'', epoca marilor asrtisti a apus deaodata si faima lor.
Daca te uiti pe clasifica la youtube o sa veiz pe PSY GanGnamStyle, care este urmat de Justin Bieber, de aici poti deduce care este nivelul cultural al muzicii moderne.
Wow! deci nu-mi vine sa cred:sunt retardata doar pentru ca am facut o greseala de ortografie.Nu ca mi-ar pasa, niciodata n-am spus ca sunt perfecta dar de aceea sunt atatia destepti ca tine care vin si ma fac retardata pe mine.Iar daca cuvantul "ala"se scrie cu 2 de L crede-ma ca nu-mi pasa.Inteligentule,tine-o tot asa!
Eu una nu ma leg de nini un cantaret sau gen de muzica singura mea problema este ca voi va luati de alte genuri si mai mereu spune-ti ca muzica coreena este o prostie. Dupa cum am spus fiecare dintre noi avem preferinte si ar trebui sa le respectam si pe ale celorlalti.Si nu spun ca toata muzica coreena este fantastica exista anumite trupe care canta si fac o coregrafie minunata si in ale caror piese chiar exista un mesaj de transmis, daca voua nu va place pur si simplu incercati sa nu va mai legati atata de ei cum nici noi, fani ai kpopului no facem.
NesquikDuoSpecial întreabă: