Da, ascult Evanescence si pe langa ei si alte trupe, nu gunoaie (exemplu gunoi :One Direction).
Chiar acum am venit cu o poftă de Evanescence şi am luat toate melodiile lor (care îmi plac) la rând.Deci da, au început să îmi placă.
Melodia preferată :
http://www.youtube.com/watch?v=_RrA-R5VHQs
Tu ma amuzi.
Este o rusine sa asculti one direction si sa mai sustii dupa ca asculti rock Oricat de alternativ sau gotic ar fi el.
Nu mai devreme urlai sus si tare ca gusturile nu conteaza.Sunt ferm convinsa ca spui ca asculti Evanescence doar sa scapi de gura noastra "satanisti pletosi"
Nu, mie chiar imi place Evanescence.
Stiu ca suna ciudat ca o fata care asculta One Direction si Selena Gomez sa ascult si Evanescence, dar e adevarat.
Eu ascult tot felul de muzica. (in afara de manele si populara)
CRBL,Adele, Smiley, Demi Lovato, Britney Spears, Avril Lavigne, Miley Cyrus, Taylor Swift, 30 seconds to mars, Bon Jovi, Cascada, si multe altele.
SI da stiu Taylor Swift si One directin fata de 30 seconds to mars si Evanescence Am un cantaret pentru fiecare stare.Singura-Evanescence,Trista-Taylor si etc...
Si daca nu ma crezi...ei bine...aici e problema ta
De ce ar trebui sa te cred, respectiv sa nu te cred? De ce mi.ar pasa?!
Si din ce ai enumerat mai sus tot ce asculti se pune la cateogoria comericiale.
Chiar si Evanescence s.au prostit.
Partea a doua, ai vreo lista cu toate sentimentele si cu o liniuta in dreptul unui cantaret?
Nu, dar nu cred ca tu asculti o melodie trista cand esti fericita. (asta este ceea ce cred, nu te cunosc)..adica, eu nu fac asa...
Eu nu am un playlist special > Chand shunt thrystza.
sau chand am khef dhe ftuhut
Ascult ce am chef in momentul ala.
Am precizat, ca asta cred, nu ca asta faci.Ar fii imi bine sa mai citesti o data.
Bună.
Da, iubesc absolut toate melodiile trupei. Sunt geniali, iar Amy Lee are o voce fantastică. ☺
Stiu :X Mereu imi ajung la suflet vocea ei
anonim_4396 întreabă: