| Duucu a întrebat:

Mai consideră cineva că rapul e un gen muzical ascultat în mare parte de mediocritate și inspiră puțină cultură?
Considerați că muzica clasică s-ar afla în topul ierarhiei?

7 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Depinde la care rap te referi. Paraziții și Nimeni Altu îs ok.
Restul prăjiților coerenți cât o piatră da, împing individul spre mediocritate și-l îndobitocesc.

| Deaad a răspuns:

Da.''Rapul'' care se da pe radio acum e plin de cacat.Adica la ce sa te astepti cand lumea il eticheteaza pe Cabron, rapper? Sau pe Connecte-r.
Parazitii a fost o trupa mult ascultata de mine in trecut dar m-am plictisit de ea.Si observ ca o mare parte de cocalari au inceput brusc sa asculte Parazitii datorita la ''Toate's la fel''. Pentru ca dobitocii asculta numai radio.Nici nu stiau de existenta trupei pana atunci.Doar pentru ca are injuraturi...Copiii se cred smecheri daca o asculta.
Iar negriiaia din America care se dau mari gangsteri,sunt penibili.

Muzica clasica,ca recunoastem, ca nu recunoastem, e ascultata de marea majoritate a oamenilor culti, educati, nu gangsteri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place muzica rap INSA intr-adevar ''MESAJELE'' pe care le promoveaza sunt in mare parte asemanatoare cu manelele doar cu un alt RITM.

Cum am spus- MUZICA(in general, INDIFERENT DE GEN) are 2 constituenti si anume:
-RITMUL muzical
-MESAJUL /TEXTUL muzical

...depinde de ASCULTATOR caruia ii da mai mare importanta(personal pun totul in balanta si mai ales ascult genuri variate de muzica cu diferite teme/mesaje)

''Considerați că muzica clasică s-ar afla în topul ierarhiei?''
https://www.youtube.com/watch?v=T4QUQRMOCDU
: )

http://www.enational.ro/......8698.html/

| Neberius13 a răspuns:

In general muzica rap e repetitiva si transmite mesaje de toata jena. Muzica clasica nu primeste atentia pe care o merita dar rap-ul ca gen nu are legatura. Nu poti pune indobitocirea generala doar pe seama rap-ului.

| Disharmony a răspuns:

Melodiile mediocre sunt ascultate de oameni mediocri, asta e evident, însă nu poți generaliza spunând că întregul gen muzical se rezumă la ce ai spus tu. Dacă n-ai auzit rap de calitate până acum, nu înseamnă că nu există.

Ce fel de ierarhie?

| TheMchαnix a răspuns:

Dacă tragem linie când e vorba de genul rap, observăm că majoritatea artiștilor și trupelor put a hoit (din punct de vedere muzical), mai ales cei care au apărut în ultimii ani. Dacă te uiți în topul celor mai ascultați rapperi, observi nume cum ar fi Nikki Șomaj, Uiz Califa, Micutzu Uein și alți leșinați muzical (singurul rapper de calitate din cele mai înalte poziții alte topurilor fiind Eminem... UNUL SINGUR!) Însă găsești (e adevărat că mai rar, dar găsești) câteva trupe și artiști solo care să aibă ceva de spus și care știu să facă rap de calitate.

Cât despre muzica clasică, nu e neapărat o regulă sau un adevăr universal valabil că dacă o asculți ești foarte cult, dar e de la sine înțeles că nivelul de mediocritate (din partea artiștilor si al ascultătorilor) din jurul ei e poate cel mai scăzut în comparație cu alte genuri muzicale.

| Bogdy_Buzle_2000 a răspuns:

Da rap-ul e un gen mediocru deoarece nu prea au voce, dar la muzica clasica la opera ai nevoie de voce. Precum si in melodiile comerciale ai nevoie de voce.

Întrebări similare