Și postând pe acest site crezi ca o sa vina acea formație din Coreea în Romania?
Si eu sunt o maaare fana a trupei Super Junior! As vrea foarte mult sa vina dar nu stiu daca va fi posibil Oricum anuntasera ca vor ajunge si in europa dar nu stiu daca vor veni tocmai intr-o tara asa micuta ca Romania.sunt multi fani, de exemplu eu sunt din teleorman, tr magurele [un oras langa alexandria] si aici sunt multi fani, chiar daca e un oras destul de mic. Dar in intreaga Romania cati or fi? Ar fi super daca ar veni, sau macar daca ar sti ca au atati fani si aici. Din pacate nu stiu coreeana, pentru ca stiu multe forumuri coreene care ar putea transmite "stirea" mai departe...pacat. Daca mai vrei sa mai vorbim id-ul meu e anddy_eva
Si mie imi plac super junior.sunt asa de draguti si ar fi foarte frumos sa vina in Romania! saranghae SUJU:*
Cu ce ma ajuta postand dorinta mea pe TPU? sa se afle ca sunt multi fani in Romania si ca alte pers sa publice mai departe pana cand va ajunge sh undeva ca sa citeasca anumite pers din coreea.
inca am speranta ca ei vor da un concert in Romania. Sunt de pe lumea asta si NU voi inceta sa sper!