anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai exista copii in Romania care sa asculte muzica din anii '80?

24 răspunsuri:
| Butsilee a răspuns:

Nu

| aditzuca a răspuns:

Chiar multi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cred ca mai exista, eu fac parte dintre ei.

| MoNsTeR a răspuns:

Io nascultbig grin... dar am colegi si preeteni rockeri si aia asculta si din 50laughing

Stefan
| Stefan a răspuns:

Alaturi de tatal meu ascult muzica inregistrata pe magnetofon, sun destule melodii care au ritm si sunt foarte placute.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Copii nu stiu sigur... dar tineri si adolescenti sunt multibatting eyelashes

| Klara a răspuns:

Daca e vorba de Boney M sau Abba...merge tongue

| www a răspuns:

Chiar si din 70, normal ca exista.

| xibalba a răspuns:

Da, sigur ca da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Euuuu. mie imi place dar nu acscult decat cand prind

| Alex >D a răspuns:

Copii nu, adolescenti cred ca da laughing. Bine nu vreau sa par nu stiu cum, am 15 ani si perioada de muzica preferata este cea a anilor '80, in special glam rockul /metalul, reprezentat prin Bon Jovi, Guns N Roses, Skid Row, Motley Crue, Def Leppard, Poison, Cinderella, Steelheart, Slaughter etc. Alte genuri din '80, metal, blues, nu prea multe, doar niste sythpop, Modern Talking, Blue Sistem, Bad Boys Blue. In orice caz, daca educatie nu e, nici muzica nu e happy. De exemplu, un bun prieten de al meu, tot cuminte, bun, intelegator etchee hee, la capitolul muzica era trance addicted, dupa ce i-am dat cateva melodii, a ajuns un metalhead mai tare ca mine. Nu il mai scoti din Metallica, Megadeth, Dimmu, black FTW! laughing. asa ca daca "tata" asculta Guta, copilu' asculta Mozart? Nu... In schimb la mine tata asculta Pavarotii, Bocceli, mama - modern talking si blues - Gary Moore, Santana, putin Led Zep ca i-am pus eu si sarah brightman. Asa am inceput si eu, Modern Talking la 5 ani, Bon Jovi de la unchiul meu pe la 8-10 ani, dupa am inceput asa sa descopar eu, GnR, Def Leppard, iar acum aria mea muzicala cuprinde si thrash metal. In general ma regasesc in rock, prefer mai multe stiluri de rock, din '65 - '95 e perioada mea, dar ce mai mult ma regasesc in glam.

PS: Glamul era e definit asa : sex, drugs and rock 'n roll happy What could be better? I know nothing...

| selecta a răspuns:

Da si eu ma numar printre ei.

| ViVi a răspuns:

Da eu Michael Jackson love strucklove struck

| askanyo a răspuns:

Copilnu stiu daca ma numesc dar mai ascult m. j.

P. S. am 15 anisori doar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. In Romania asculta doar "muzica noua". Daca o piesa are deja un an, nu-i buna.

| ThinkPink a răspuns:

Eu sunt una din acei copii!big grinVorbesc serios

| D-Anna a răspuns:

Mdadabatting eyelashes jessyka--> coco jambo:X ruleazabatting eyelashes si lambada tot acolo ethinking cc catch (mi-a amintit ca am o caseta), modern talkinglove struck aia-i place lu' mami multlaughing abba mna pe astea le ador:X

| vintageq a răspuns:

Da, ma numar printre ei. Imi place Michael Jackson in special. happy

| axeltm a răspuns:

Da, daca consideri ca 25 de ani e inca copil happy

| aditzuca a răspuns:

Aia care canta sunt niste star

| danutz_8631 a răspuns:

Da exista.Aia il asculta pe Michael Jackson.Toti il asculta pe MJ dupa ce o murit.

| moodyblues a răspuns:

Exista. dar sunt in minoritate
-sincera sa fiu ma simt dezamagita cand trec pe langa un pokemon de 13-16 ani care asculta ''rockmodern''...si crede ca aspectul il face rocker
sau de cei care nu mai ies din gunoaiele astea noi(comerciale in general)
Dar rare ori la viata mea vad pe cineva cu gusturi adevarate ca dan de exemplu. putini mai asculta deep purple, wasp, pink floyd, beatles, bon jovi, dire straits, megadeth etc. uneori ma gandesc ca era frumos sa ma nasc mai devreme, sa prind esenta anilor '80, sa fiu in mijlocul erei glam, sa vad desfasurarea unei revolutii rock sub ochii mei(daca m-ar fi lasat ceausescu)...
sa speram ca vom avea grija de spiritul rock si poate vom scapa de manelaraie