| Shinesun a întrebat:

Mai exista muzica rap? Mă uitam la ce cântăreți au apărut, am dat de unul tygga sau ceva de genul.Aia nu e muzica

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ha..ha..ha... dar nici rap-ul nu-i muzica laughing

| Hgek a răspuns (pentru Violleta2022):

Dar care muzica, cea din telenovele?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hgek):

Uneori la telenovele este muzica de calitate, clasica sau opereta... dar asta este valabil pentru cei care cunosc muzica intr-adevar, nu pentru toata lumea.

| Anonim3045 a răspuns (pentru Violleta2022):

Numai elitiști idioți cu impresii de mari oameni culți. Dacă ție nu îți place muzica rap, asta nu înseamnă că nu e tot "muzică". Crezi că dacă asculți numai muzică clasică, gata, ești cineva. Vezi-ți de treaba ta și deschide-ți mintea aia și către alte genuri muzicale. Suntem în 2022 și încă mai există elitiști care spun că dacă nu asculți muzică clasică automat ești un ratat și tot ceea ce asculți tu nu este muzică laughing) cât de expirat să fii să zici treaba asta? Te bagi și tu în seamă ca musca-n.

| Anonim3045 a răspuns (pentru Violleta2022):

"nu pentru toata lumea" - zise eleva aia tocilară din ultima bancă fără viață socială care se plânge că cei din jur ascultă hip-hop, trap, manele, pop, Reggaeton, electronică și alte genuri muzicale populare în timp ce ea plânge pe jazz, operă și simfonică. Da, fată. Ești superioară tuturor și nu te înțelege nimeni!?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim3045):

Copilas drag, eu mi-am terminat scolile demult si profesez de 30 de ani. Pe vremea mea maneaua, hiphopul si trapul nu existau, cum nici azi nu exista pentru oamenii cu educatie muzicala, doar pentru o anumita patura sociala, care nu are idee ce este aceea muzica buna si de calitate.

| Anonim3045 a răspuns (pentru Anonim3045):

Violleta2022 faptul că începi cu "pe vremea mea" nu te face să pari mai deșteaptă sau mai matură. Vremea ta aia de care vorbești a trecut demult. Doar pentru că nu existau aceste genuri muzicale atunci, aia nu înseamnă că nu sunt și ele de calitate pentru perioada asta. Calitatea muzicii oricum e subiectivă. Exagerezi și nu ai o noimă de obiectivitate în gândire și în argumentarea ideilor.

| LordCristobal a răspuns:

In ziua de azi chiar nu a mai apărut cine știe ce artiști rap...
Daca vrei sa te delectezi cu rap asculți Bug Mafia, Paraziții, Eminem, Snoop-Dog.