| dracdeingerash a întrebat:

Mai face cineva colectii de poze si postere? Ce parere aveti despre stilul acesta de a face o colectie, va plac caietele? (pozele din josul paginii de la adresa data mai jos) aveam o adevarata pasiune sa fac astfel de caiete...majoritatea insa le'am dat celor carora le'au placut enorm.barem postere nu mai am deloc deci de postere mai exista colectionari big grin

Răspuns Câştigător
| raisssa a răspuns:

Si eu colectionam poze si postere in copilarie(cu britney, x-tina) aveam o colectie impresionanta...imi amintesc ca imi,, vindeam,, temele pe postere sau chiar pe articole din ziare, reviste in generalalaughingle mai am si acum uitate pe undeva, oricum la vremea respectiva faceam o adevarata pasiune din astahappyacum m-am mai maturizatlaughing(zic eu)

4 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Eu faceam colectie de postere si de servetele.happy

| LoveMusic a răspuns:

Da.Eu colecţionez şerveţele (am o grămadă), postere, reviste şi brăţări. happy Tu ce mai colecţionezi? happy Pasiunea cu şerveţelele o am de mică. whistling

| Lol_1641 a răspuns:

Nu eu, dar soramea inca mai are colectie de "servetele", cam ciudat hobby dar noh...happy

Janina
| Janina a răspuns:

Colectionez de mica nasturi, postere, bratari, cercei si mai nou am o pasiune pentru rochii big grin cum vad cate una hop imi cumpar