| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

Mai mie mi'au placut candva Black Veil Brides si Marylin Manson. Voi cum vi se pare el/trupa?

Răspuns Câştigător
| ZumZz a răspuns:

BVB adorr trupa love struck este una din trupele mele preferate :]...
mai ales melodia fallen angels, pur si simplu o adorr xD

Cat despre Marilyn Manson, imi plac doar cateva melodii de la el :]

15 răspunsuri:
| DeathTheKid a răspuns:

Marylin Manson?laughingte-ai lovit la cap? ce ai? stii ca nu e house, nu?

| Element25 a răspuns:

BVB(printre trupele mele favorite)...
ce sa zic de marylin ala, nu am ascultat muzica deci nah...laughing)
Oricum BVB seunt geniali, andy are o voce super :X ii ador:X

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Invata romana!

| Raengar a răspuns:

Din prima vreau sa te anunt ca ascult rock asa ca nu ma injura
bvb sunt un fel de coca-emolaii care vor sa se creada rockeri dar arata a emo(nu ma refer la stilul de muzica)ci la cum se imbraca adica sa fim seriosi in knives and pens erau ok apoi in perfect weapon deja solistul avea parul mult mai mare purtau mult mai mult negru etc. iar in fallen angels deja nu le mai disting fetele de cat dermatograf au. parerea mea este cam exagereaza nu negrul
si apoi uitete la ce poze are solistul si daca alea nu-s emo eu ma impusc
legat de marilyn manson ala e si mai ciudat iar ce canta sincer nu cred ca e rock

| MimiPopescu a răspuns:

Tipii astia, Black Veil Brides e o trupa de pseudo-rock! O mare porcarie! Daca ar vedea saracu' Hendrix ce s-a ales de industria unde el a fost si va fi rege, s-ar intoarce in mormant. Nu zic, sunt si trupe noi de rock care sunt bunicele dar nu se compara cu cele vechi. Doamne ce ani au mai fost! Revenind, Marylin Manson are un stil dark foarte foarte interesant. Nu multi il asculta si din putinii care il asculta, nu toti il inteleg. Dupa parerea mea, el e un artist dupa care multi s-au inspirat, ma refer la look dar si la muzica, in putinele cazuri. Daca vreti sa ascultati ceva ca lumea, ascultati rock-ul anilor 60', 70', 80' chiar 90'. Aia da muzica buna!

| LastChance a răspuns:

Marylin Manson - genial
Black Veil Brides - poponauţi

| WhiteWolf7 a răspuns:

Marylin Manson este un cantaret genial, iar trupa este fenomenala, pacat ca se incadreaza la metal industrial, asta e.Cat despre BVB, ei bine, ei vor sa para ca sunt cineva dar nu sunt deloc ce afiseaza lumii.Andy ala se crede mare vocalist, mare emo. Uita-te la Ozzy, nu e EMO, da-i mai Emo decat andy, si are tot dreptul sa arate cum arata si sa faca ce face, dupa cantecele si melodiile geniale facute cu Black Sabbath, si dupa ce si-a adus imensa contributie la rockul si metalul mondial, pe cand Andy asta, ce contributie a adus si cui? N-a adus si sunt ferm convins ca nu va aduce. Dupa cum zice si LastChance:Marilyn Manson=genial
Black Veil Birdes=poponauti(geniala faza cu poponautii).
Rockul s-a scris pe vremea lui Ronnie James Dio, a lui Ozzy Osbourne, a lui Jimmy Hendrix, a lui John "Bonzo" Bonham,a lui Deep Purple, a lui Black Sabbath, a lui Led Zeppelin, a lui Judas Priest, bineinteles, a celor de la Saxon, si formatiilor anilor '60-'70, dupa ei, putine formatii au mai format rockul, cum ar fi Metallica, Megadeth, Iron Maiden, si mai sunt 3-4, restul...praf si cenusa.Chiar ma indoiesc ca vor mai exista formatii rock adevarate, care sa faca rockul adevarat al anilor apusi.Chiar ma gandisem sa-mi intemeiez o formatie, dar e extreeeem de dificil, mai ales ca, dupa cum am zis mai sus, rockul s-a scris si s-a cantat in anii '60-'70, hai sa zicem si '80.
\m/>_

| DeathTheKid a răspuns:

Bai frate,voi uitati cu cine vorbiti? vorba cuiva:cred ca ai incurcat contul de "rockerita" cu cel de "iubitoare de selena", oricum Marylin Manson e un nebun in adevaratul sens al cuvantului, insa intr-adevar are cateva melodii superbe

| 985436982 a răspuns:

Manson imi place, Bvb nu.

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Repet,sa moara Selena ca tu ai ascultat Marilyn Manson?! laughing Ia sa o contactezi pe diva ta sa faca un featuring cu Marilyn! (daca stii ce e ala) laughing

| Narcis2007 a răspuns:

Marylin Manson imi place cam tot, Black Veil Brides asa si asa si nu prea

| Mary24 a răspuns:

WTF! Parca urai rockulstraight face

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

DeathTheKid,o fi ea populara prin ipocrizia de care da dovada.Dar printre cei mai mediocrii (care raspund pentru ca,pana la urma, de aia a pus intrebarea) nu e cunoscuta laughing Ei raspund sincer, noi continuam sa ne amuzam. happy

| DiiDii_3743 a răspuns:

Eu ascult tot felul de hard rock [BVB,BFMV,MM,ETF, Metallica, AC/DC etc.], si nu conteaza cine canta/ce canta, e hard rock-> imi place big grin Nu trebuie` sa am doar cativa artisti preferati, mie`mi place genu` asta de muzica, si cum am mai spus, imi plac toti care canta asa ceva. raised eyebrows De unde pana unde ai ajuns tu la BVB si MM? smug

| Gyutza a răspuns:

Cei care va luati de cei de la BvB duceti-va si ascultati-o pe Inna si pe cine mai vreti voi, dar nu va luati de muzica buna:p.