Ar fi bine sa nuuuuu? Oricum, eu il urasc pe JB si cred ca tunsoarea lui i s-ar potrivi unei lesbience, dar adevarul e ca nu-i pasa.Lui nu-i pasa ce cred eu sau prietenii mei.Si lui nu-i pasa de afectiunea pe care i-o porti.Asa ca nu va veni in concert decat in tarile foarte populare care au cea mai mare rata de fete spalate pe creier per oras.E ca in cazul lui Jessie J:ea canta despre cum banii nu sunt nimic si tot ce conteza este muzica...dar nu am vazut-o sustinand nici un concert gratis.
Asa ca, daca JB vine, o face doar pentru. a parea ca un sfant care apara copii saraci din tara noastra.Ma lipsesc(cum am facut si la faza cu madonna)
Buna!
Poi asa am auzit si eu ba ca vine ba ca nu dar eu cred ca nu vine adc daca ar fi venit ar fi fost asta pe la tv pentru ca JB e o vedeta destul de cunoscuta si sigur sar fi dat la tv... oricum eu sper sa vina. I Love JB
Si eu sunt fana si nu mai stiu nici eu ce sa cred! Sper totusi sa vina...Intr-un interview a declarat ca marea problema a romanilor este ca nu sunt destul de iubitori unii cu altiisper ca totusi.o sa vina
Chestia cu " Românii nu sunt destul de iubitori unii cu alţii" este adevarată, dar Justin nu a spus asta. El a spus doar că vrea să-i faca fericiti pe copiii orfani din Romania care nu au parte de iubire.
Heyy.sunt un mare fan jb. si el a spus ca va veni.dar cand. nu stie nici el...
JB nu va veni niciodata in Romania sunt svonuri dar este adevarat ca va dona suma de bani pentru copii sarmani din Romania.
FaNTøMëL întreabă: