Eu nu o sa cumpar albumele pentru ca nu sunt un fan inrait al acestui stil muzical. Imi plac melodiile insa ma multumesc cu una sau doua melodii postate pe internet.
Salut!
Doamneeee glumeşti? Aştept albumul lui Spike din 15 august, de când a apărut piesa TU. Aşa că mai întrebi. Sunt fan HIP-HOP înrăit, pe amândouă cred că le iau, dar pe cel al lui Guess-Who l-am ascultat, aşa că îl aştept cu nerăbdare pe cel al lui Spike.Hai cumpără-l şi tu măcar din respect pentru artist.
Pace!
Nu cumpar nicun album dintre acestea, dar din cate stiu pretul este intr-adevar 9 lei, dar separat: adica 9 lei albumul lui Spike si 9 lei albumul lui Guess Who.
(7 Decembrie 2009 18:16 |
Raportează ▼
)
"iri a răspuns:
Nu cumpar nicun album dintre acestea, dar din cate stiu pretul este intr-adevar 9 lei, dar separat: adica 9 lei albumul lui Spike si 9 lei albumul lui Guess Who. " fetita e grav daca ti se pare scump... uite din cauza astora ca tine se duce dracu industria muzicala... le-am cumparat pe amandoua, evident. S-au vandut 60. 000 de cd-uri in 2 zile de la aparitia la chioscuri. super, nu?
anonim_4396 întreabă:
Andrupht întreabă: