Tu ce crezi?
Eu cred ca este iubitor de flori,natura,dumnezeu, rai, etc.
Cel putin din videoclipurile lui asta mi-a dat de inteles.
Marilyn Manson e un membru al Bisericii Sataniste.El personal a declarat asta intr-un interviu.
Ce inseamna sa fi satanist? e decat un produs comercial al corporatiilor media.it's all about the money
@deny un prieten de-al meu m-a pus sa pun intrebarea asta sa vada,, cum pui o intrebare pe TPU'' si a pus intrebarea asta pentru ca ii place muzica lui...marog.mie nu imi place deloc si nu am nimica ca el
voi radeti de el ca este diferit! el rade de voi ca sunteti la fel…. sunteti doar niste oi, iubiti viata de turma si nu v-ati putea niciodata descurca singurei in lumea asta! voi nu ati stat niciodata sa ii ascultati versurile, sa ii cititi cartile, sa ii admirati picturile! daca tot nu ai habar de munca sa, cum poti vorbi de el? manson are mai multa cultura decat vei avea tu si cu prietenii tai intr-o viata intreaga. voi ati auzit de el, dar el nu a auzit de voi! el are milioane de oameni care il asculta si ii asculta vorbele, filosofia, ideologia(iar daca acum vei zice ca e vorba de crime si satanism esti un idiot care nu stie sa citeasca printre randuri si nu pricepe o metafora), dar asa… pe voi cine va aude?
Din ceea ce am vazut in acest videoclip, eu una cred ca este satanist http://www.youtube.com/watch?v=F75BYlRMwaw
Da,este satanist. A facut chiar si multe ritualuri ^^ inclusiv de deschidere a portilor
Nu eu cred ca este doar marketing si vrea ca noi sa credem ca este dar nu este pentru asi vinde albume etc.reclame.SUnt mare fan marilyn manson si nu te mai luat dupa toti incultii sa zic asa care zic ca e satanis, ca sia scos coaste ca...chestii.