| vagabond a întrebat:

Mda iata clipa a sosit cand noi2 ne-am despartit de ce? nu cred ca inteleg de aceea stau si ma gandesc
de ce nu putem fi din nou impreuna chiar daca nu ne mai vedem o luna doua sau 3 eu tot am sa te iubesc
si cred sa ai si tu acelasi sintiment, sentimentul acela ca ma iubesti.
Mai tii minte ziua acea cand ne-am impacat dada chiar in ziua aceea vineri 13 mai in care noi
ne-am impacat iar.Si scriu din nou ochii inecati in lacrimi amintindumi de clipere frumoase
petrecute cu tine, imi aduc aminte de primul nostru sarut, imi aduc aminte cand... dar prefer sa tac
caci ochii mei se ineaca in lacrimile mele de tristete cu numele nostru scris pe ele, usor imi aluneca
pe obraz cazad pe asfaltul fierbinte care le evapora spre cer. Sperantele si ele a-u plecat pe drumul
lor pe drumul catre dumnezeu sa-i spuna cat de mult sufar eu mereu cand ma gandesc la ea cand stiu
ca am pierduto doar din vina mea, regret clipa cand i-am spus ca nu o mai iubesc de atuncea inima imi
plange ne incetat spundumi ca am facut o mare greseala pe care nu o mai pot repera de atuncea plang
in fiecare noapte cand ma gandesc la ea si imi doresc sa o sarut si sa devina totul la normal asa cum
era atuncea ne-am impacat dar asta nu cred ca se va mai intampla ca nu mai am sanse de impacare cu ea.
imi place sa sufar pentru ca sufar pentru o persoana pe care am iubit-o cu adevarat care ma invatat
ce este iubirea si regret atat de mult ca m-am despartit de ea incat sa mor si sa ma duc alaturi
de dumnezeu sa am grija de ea pentru ca aici pe pamant nu mai am sanse sa fiu din nou impreuna cu ea
si sa am grija de ea cum am avut atuncia cand o sarutam si in spuneam cat de mult o iubesc.
nu mai am idei sa continui acest vers si doar atat imi mai doresc sa-i soptesc TE IUBESC

ce parere avetibig grin? scuzati greselile de ortografie dar scriu mereu cand imi trec rime prin cap si uneori si dimineata la 5

4 răspunsuri:
| sweetgirl24 a răspuns:

Fainaaaaaaaa! Ai talentwinking

| DoubleS a răspuns:

Woow, woow, woow!

Ideea e fantastica, dar mai lucreaza la rime. Ai putea pune textul pe muzica, si ar iesii o piesa grozava.
Dami add: dozza_tha_de_coca.colla si mai vorbimwinking
Funda?:X

| Ioanaa28 a răspuns:

Sooper :X

| HubbaBubBa_1414 a răspuns:

Vaiday dreaming ce frumos:X