Megadeth,nu prea exista un "de ce", cand vorbesti de Megadeth, vorbesti de solo-uri incredibile si versuri patrunzatoare.
Metallica...pentru ca esti prima trupa de metal pe care am auzit-o, si pe care am indragit-o
Avand in vedere Kill 'em all, Master of puppets si ...And justice for all, Metallica.
Megadeth, din cauza unui thrash pur care s-a pastrat de-a lungul timpului, Megadeth e aceeasi din '85, respectabil.
Avand in vedere comercialitatea lui Metallica...stii raspunsul definitiv,nu?
Nu ma pot decide.dar un raspuns potrivit ar fi Megadeth.Dar gasesc la Metallica melodii mult mai heavy decat la Megadeth(vezi Damage Inc.,Battery, Orion, Master of puppets-chiar si Creeping death etc.)
La Megadeth multe melodii seamana mult cu cele de pe Kill 'em all, de fapt dupa aia s-a inspirat Mustaine, dar a ''construit'' solouri mai complexe.
Raspuns final:nu stiu.Metallica.
Argumente? Mustaine a abordat stilul Metallicii, daca Metallica ramanea aceeasi din '86 fii sigur ca 90%din metalisti ar fi spus Metallica.Megadeth poate nu ar fi fost ceva ce e acum.
Megadeth pentru ca e prima trupa de thrash care am ascultat-o si este trupa mea preferata.
Greu de ales, dar as merge cu Metallica deoarece pot oricand sa ascult piesele lor, nu ma plictisesc. La megadeth am perioade in an in care ascult dat o consider pe locul 2