Versuri-Megadeth
Riff-uri-Metallica, daca e sa omitem St.Anger si Lulu
Complexitate-Megadeth
Solist-Metallica
Chitaristi-Megadeth
Basisti-Metallica
Baterist-Metallica
Spirit thrash-Megadeth all the way
Abordare-Megadeth
Overall, Megadeth e mai buna, desi vocea lui Hetfield in his prime o bate clar pe a lui Dave.Complexitatea ii face pe Megadeth mai buni, nu se retrag in simplisme sau in soft metal cateodata ca Metallica, pure thrash cum s-ar zice.
Metallica. Argument mai bun n-am decât că pur şi simplu îmi plac mai mult melodiile lor (exceptând ultimul album).
Megadeth, argument? Versurile imi plac mai mult, se axeaza mai mult pe probleme ale sistemului, razboaie, etc (ceea ce imi place mie), riff-urile sunt mai complexe, solo-urile... n-am cuvinte sa descriu, plus ca megadeth n-au dezamagit niciodata fata de metallica cu ale lor st anger si lulu
Foarte greu sa aleg
Primele 4 albume a celor de la Metallica sunt pur si simplu cel mai bun trash metal (parere personala, poate sunt subiectiv) dar apoi Metallica a dezamagit
Megadeth au fost mai constanti, nu au compus nicio melodie comerciala si pentru asta o sa-i aleg pe ei. Desi am zis, alegerea este foarte dificila.
Megadeth, clar. Pur şi simplu sunt mai pe stilul meu, din punct de vedere al versurilor şi al instrumentelor. În plus ultimele albume Metallica sunt o dezamăgire, mai ales Lulu, care e un mare gunoi. Părerea mea
Greu de zis....prea greu... îmi plac amândouă la fel de mult, dar cred că aleg Megadeth.
Metallica canta mai ritmat fata de megadeath...ascult ambele true, le iubesc enorm muzica, insa metallica imi place mai mult, mai ales melodia mission impossible...
Vorbesti serios canta mai ritmat?
Depinde de ce crezi tu prin RITMAT.
Asa mi se pare mie... cel putin unele melodii sunt mult mai ritmate fata majoritatea melodiilor megadeath....nu ca megadeath nu canta fain, doar ca dupa vreo 2 minute de ascultat te plictisesti de unele melodii, nu se rupe ritmul, ramane acelasi.si ma refer la persoanele care incep doar de pe acum sa asculte cele 2 trupe.
Twilight123 asculta: Justin Bieber - Never Say Never ft. Jaden Smith
imi dau seama