Nu stiu ce sa zic, cred ca da! Pe la inceput seamana cu una.Totusi,cred ca este o manea!
Nu. Face doar muzica comerciala si in hip hop e un pacat mortal sa faci muzica comerciala. Poate daca fanii ar cumpara albumele nu ar mai face muzica comercial.
Nu e manea dar din dorinta de a fi comercial stilul sau a avut mult de suferit. Nu mai este ce asteptam de la el. Nu siguranta nu e manea insa.
Un fel de Dance manelizat dar nu e manea oricum are inclinatie spre manea, mai e putin si poate scoate un nou album "Am valoare in balcani moare dusmanii c-am bani"
Inca nu.adica aproape nu. dar oricum imi placea mai mult melodiile lui mai vechi!
Are anumite beat-uri care te duc cu gandul la manele dar manea nu e. Si oricum mie mi se pare ca toate piesele lansate pe piata de pe albumul romanisme 1 si 2 in afara de change au influente"manelistice" si daca va continua tot pe stilul asta puya va pierde multi fani
Nu o fi ea o melodie stralucita, dar faceti diferenta dintre melodia asta si o maneasunt total diferitemanelistii isi plang rudele si dusmanii , dar V. i. p arata realitatea. Mie una imi place melodia, cu toate ca are alte melodii mult mai reusite, dar in nici un caz nu e manea
Mda... nu prea departe
Cand era cu Sisu cantau pentru fani, dar acum cand canta singur o face pentru bani. [ dau rime ]
Parca vad ca peste un timp am sa aud ca a ajuns pe TarafTv!
Lumy întreabă: