Motherfuckin' Hells Bells - pentru mine ramane cea mai buna melodie marca AC/DC.De ce? Versurile omule , aur pur, placat cu platina.
@bogdan26
Stiam ca o stii, doar am zis ca nu mai e nevoie sa argumentez.Totul vine de la sine.
Np OmletteDuFromage, inteleg, melodia care m-a facut sa iubesc AC/DC a fost TNT!
Bună,
"Thunderstruck", la mine. Pentru că are un instrumental genial. Sau poate "Highway To Hell", datorită versurilor.
Aici nu te pot ajuta cu nimic.
daca vrei iti zic melodiile de la ac/dc pe care le am in playlist
ac/dc - ain't no fun
ac/dc - anything goes
ac/dc - are you ready
ac/dc - back in black
ac/dc - big balls
ac/dc - black ice
ac/dc - c.o.d.
ac/dc - dirty deeds done dirt cheap
ac/dc - flick of the switch
ac/dc - for those about rock
ac/dc - have a drink on me
ac/dc - hells bells
ac/dc - high voltage
ac/dc - highway to hell
ac/dc - it's a long way to the top
ac/dc - let there be rock
ac/dc - moneytalks
ac/dc - nervous shakedown
ac/dc - problem child
ac/dc - put the finger on you
ac/dc - riff raff
ac/dc - rock and roll ain't noise pollution
ac/dc - rock'n'roll train
ac/dc - rocker
ac/dc - rock'n'roll damnation
ac/dc - school days
ac/dc - she's got balls (ciudat nume )
ac/dc - shoot to thrill
ac/dc - sin city
ac/dc - the jack
ac/dc - the razors edge
ac/dc - thunderstruck
ac/dc - tnt
ac/dc - two's up
ac/dc - who made who
ac/dc - you shook me all night long
Astea imi plac mie cel mai mult, fie cu Bon, fie cu Brian. Imi place sound-ul asta impecabil, dar si versurile. Spor la ascultat.
A da. nu am ales o melodie preferata deoarece toate imi plac la fel de mult (cu exceptia back in black-ului, thunderstruck-ului, for those about rock-ului si a highway to hell-ului - dar tot la fel de mult imi plac si celelalte, numai ca cu acestea am inceput eu sa ascult ac/dc)
'For those about to rock ( we salute you)" mi se pare una dintre cele mai semnificative melodii in istoria rock-ului. Iubesc versurile si tunurile de pe fundal. Si in plus, fiecare concert AC/DC se termina cu melodia asta!